Jászságban barátkoznék párral mobil vagyok
Pár házibarátja lennék a későbbiekben...jelenleg csak az ismerkedés szakaszába lépnénk smile nem a tömeges megbetegedésbe
Biszex házibarát lennék. Kecskemét-Dunaújváros. Privát keress!
Sziasztok. Felesegemnek keresunk eret hazi baratot vagy baratokat.
Én délután is....
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2020. 03. 19. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
kár, hogy csak délelőtt
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2020. 03. 19. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sopron környékén lennék házibarátja egy 50 + os párnak. Minden érdekel ami gyönyört okoz.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Sziasztok keresünk az oldalunkon leírtak szerint fiatalabb férfit , aki csatlakozna
házibarátja lennék párnak.hölgyörömére ..irj ha érdekel------/elöny jaszsag ill környéke/
SZIASZTOK PÁRKÉNRT KERESÜNK + fiatal abb
hetero FÉRFIT A NŐI TAGUNK KÖZÖS KÉNYEZTETÉSÉRE
hetero FÉRFIT A NŐI TAGUNK KÖZÖS KÉNYEZTETÉSÉRE
Szia! Szombat dél előtt nőt (masszíroznék)
Beleélvezős játékokat kedvelő hölgyet/párt keresek kellemes időtöltésre.
Kedves Párok!
Igényes, ápolt férfiként keresek olyan házaspárt, akik hosszútávra szeretnének házibarátot, hetero alapon.
Mindig vidám értelmiségi férfi volnék, aki szexuálisan túlfűtött és rendelkezik némi (nem túl sok) tapasztalattal a hármas szex világában.
Az ágyban odaadó és gyengéd vagyok. Kor és alkat nem lényeges, ápoltság fontos. Szőrös punci előny
Amennyiben érdekes vagyok számotokra kérem irjatok belső levelet.
Szép napot
Igényes, ápolt férfiként keresek olyan házaspárt, akik hosszútávra szeretnének házibarátot, hetero alapon.
Mindig vidám értelmiségi férfi volnék, aki szexuálisan túlfűtött és rendelkezik némi (nem túl sok) tapasztalattal a hármas szex világában.
Az ágyban odaadó és gyengéd vagyok. Kor és alkat nem lényeges, ápoltság fontos. Szőrös punci előny

Amennyiben érdekes vagyok számotokra kérem irjatok belső levelet.
Szép napot

Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén
Sziasztok! Aki szeretne egy àpolt,tiszta,igènyes fiatal sràcot 3.nak vagy esetleg lànyok akkor ìrjatok!
hetero vagyok

Sziasztok Eger és Andornaktáyán lenék házibarát.minden nap ot tartozkodok.privátba keresetek!
SZIASZTOK .Párként keresünk férfit aki hozzánk csatlakozna . .
Részletek a lapunkon
Részletek a lapunkon
Miskolc környékéről keresek pasit molett feleségemnek...skypon megtalálsz...bizsolo@gmail.com
+60+70 es hölgyek,..párok házibarátja lennék,..Bp,-és környékén,..diszkréten,....keress privátban!
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt.