Bp.-i vagy Pest megyei, 50 év feletti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Kecskeméti párt keresek
Csongrád megyében állandó házibarát állást keresek. Heti havi több alkalomra. Esetleg????
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok!
Komoly,valóban ismerkedni vágyó,értelmes fiúval,férfivel ismerkednénk,kizárólag hetero alapon,a hölgytag örömére.
Komoly,valóban ismerkedni vágyó,értelmes fiúval,férfivel ismerkednénk,kizárólag hetero alapon,a hölgytag örömére.
Kecskeméti biszex pár házibarátja lennék!
Párhoz csatlakoznék Cuckoldra bi sexjátékokra
stb izgi dologra.Alkat nem,de ápoltság,igényesség
feltétel.
Akár Domináns játékok is,ahol a hölgy kényszeríti a férjet,hogy
felszopja a farkat illetve sex közben puncit,zacsit nyaljon stb
stb izgi dologra.Alkat nem,de ápoltság,igényesség
feltétel.
Akár Domináns játékok is,ahol a hölgy kényszeríti a férjet,hogy
felszopja a farkat illetve sex közben puncit,zacsit nyaljon stb
Budaörsi hellyel rendelkező,volt sportoló srác keres szimpatikus párt!Sok mindenre nyitott vagyok!
Szia Soma! Jelentkezem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 26. szerda 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 07:45
Törölt felhasználó (4197932)

Értelmes nagyfarkút keresek a feleségemnek
Győr és környékén lennék házibarát pároknál.
Feleséget kúrnák, szopatnék férje előtt.Akár rendszeresen is. Kapcsolatban élek ezért diszkréció elvárt.

Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40 -es, megbízható házaspárral Pécs illetve annak 50 km-es körzetében. Részletek, fotóim az adatlapomon.
A hétvégén szívesen találkoznék 40 -es, megbízható házaspárral Pécs illetve annak 50 km-es körzetében. Részletek, fotóim az adatlapomon.

Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Párok erotikus vágyait kielégíteném!!
Értelmes nagyfarkút keresek a feleségemnek
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Házibarát lennék,
feleséget vagy barátnőt cumiztatnák férje előtt vagy közösen.Diszkréció adott és elvárt.Nem dohányzom.Írjatok és ismerkedjünk.

Esztergomban apolt par meglagogatna pasit vagy párt,ha van kedved egy kis hancurhoz varjuk leveled elképzeléseiddel.Erika