Sziasztok. Egymást szerető fiatalos pár vagyunk,keresünk egy intelligens, értelmes,nemdohányzó szőrtelen fiatal bi-srácot MAX. 30 éves korig mindkettőnk számára.A férfi enyhe bi.
Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.Utazni és fogadni is tudunk..
Amennyiben odakerül a sor akkor ne tünj el,merj találkozni.Köszönjük...
Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.Utazni és fogadni is tudunk..
Amennyiben odakerül a sor akkor ne tünj el,merj találkozni.Köszönjük...
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Kecskeméten párhoz csatlakoznék!!

sziasztok !
Nővel v. Párral ismerkednék, beszélgetnék. 35 vagyok, egyedül élek,egyedülálló vagyok...

Fiatal házibarátot, hölgyek?
Sziasztok kizárolag olyan férfit keresünk akinek min 20 cm farka van szörtelen és Miskolci kizárolag csak Miskolcit idő hiánya miat és nem érdekel hogy tudsz utazni arcos kép imailban matea1974@gmail.com
Ápoltság fontos azért ne legyél fogatlan és szörös.
Ápoltság fontos azért ne legyél fogatlan és szörös.
Sziasztok!
Komoly,valóban ismerkedni vágyó fiút,férfit keresünk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Komoly,valóban ismerkedni vágyó fiút,férfit keresünk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Sziasztok! 29éves jól szituált ápolt diszkrét férfiúként, nálam idősebb tapasztaltabb hölgyek párok ismeretségét keresem , rövid akár hosszú távra is, ahogy alakul. Csepel környéke első sorban utazni tudok ész szerű kereteken belül. Szabadidőben is szívesen csatlakozok wellness szauna stb. Ápolatlanság kulturálatlanság és a nagy túlsúly kizáró okok, szigorúan hetero alapokon de minden újra és-vagy minőségire nyitott vagyok. .Az adatlapomon találtok bővebb infót , képeket amiken én vagyok látható
írj bátran ha engem keresnél

Dunaújvárosban hellyel rendelkező sportos pasi hölgyet,párt vár minden jóra....
Sziasztok!! Szívesen lennék házibarát párnál....... csakis ha a helyzet engedi!!!! Addig is lehet ismerkedni.........
Sziasztok! Unom ezt az ithon ülést! Elhanyagolt, unatkozó hölgy játszó társa lennék
Ismerkednék - nem most és nem azonnal - inkább aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.
Nyíregyen felmennék szopni valakihez...mondd el hogy szereted
Sziasztok. Olyan bi pasit keresünk a közelünkbő aki kisebb vagy átlagos mérettel rendelkezik.Szeretnék két farokkal játszani illetve természetesen a fiúk is egymással.Jelenleg a puncis dolgok nem mennek sajnos :(. Leveleket képpel elképzeléssel várunk a csupipuni80@gmail.com címre. Tisztaság kedvesség diszkréció adott és elvárt. Este 22 óra után érünk rá.
Punciba élvezést vállalok.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén
Dunaújvárosban hellyel rendelkező sportos pasi hölgyet,párt vár minden jóra....
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Hali. Alkalmi vagy akár rendszeres szórakozáshoz keresek partnert,hölgy esetleg jó fej pár személyében.
Akit esetleg érdekel az dobjon nyugodtan egy privátot
Akit esetleg érdekel az dobjon nyugodtan egy privátot