Olyan párral ismerkednék akik szeretik a perverziókat. Akiktől feladatokat kapnék és pórazon lehetnék. Pl,: előnyalás,utónyalás.,lápkényeztetés.pisi utáni nyalás..Számbapisilés. Érdekes izgalmas szituációk,szerepjátékok.Ápolt és diszkrét vagyok.
Extrém kövér, 200 kg körüli hölgy házibarátja lennék.Mobil férfi vagyok,aki rajong a hatalmas idomokért.Felső súlyhatár nélkül keresek hölgyet.Bármit megteszek egy ilyen alkatú nőnek.
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Rendszeres szexre keresek nőt, lehetőleg Pest megyéről. Párok is szóba jöhetnek.
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral , hölggyel hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos
Budapesti 60-as nem független ápolt pasi, házibarátnak szegődne,hölgyhöz,párhoz.
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja....
Sziasztok kedves párok! A taxis ma ismét kalandozna!
írjatok légyszi, Budapesten!!

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Ápolt,igényes párnál lennék házibarát.
Lásd adatlap,képek ,videók.
N
Lásd adatlap,képek ,videók.
N
Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Orosháza környékén szívesen lennék hazibarat. Masszázs, erotika, szex, akár mind, akár csak részben. Kor nem számít.
Sziasztok!
Pàr kényeztetője lennék hosszabb tàvon..
Pàr kényeztetője lennék hosszabb tàvon..
Telt erett intim területen természetes nyitot nőt kenyeztetnek vagy biszex part duplan puncira
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Holnap reggel, délelőtt, napközben
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Nagy autóval rendelkezem ami nagyon kényelmes..
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Nagy autóval rendelkezem ami nagyon kényelmes..
(Telo Adatlap)
Budapesten ma este odaadnám a farkam egy párnak!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
nagy mérettel keresek