Beszélhetnénk.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 15. vasárnap 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 15. vasárnap 05:55
Törölt felhasználó (987502)

Valós, igényes párral ismerkednék hossazabb távra.Privátban.Köszi!
m
Valós, igényes párral ismerkednék hossazabb távra.Privátban.Köszi!
Sziasztok keresünk az oldalunkon leírtak szerint fiatalabb férfit , aki csatlakozna feleség kényeztetéshez persze kölcsönösen . NEM EGY ESTÉRE.
Házibarát lennék 40 éves sportos jó farkú férfi....
Házibarát lennék 40 éves igényes sportos.......privi.....
Sziasztok párok vannak vas-zalából?
ducitnekem@ Freemail.hu
ducitnekem@ Freemail.hu
Sziasztok. BP i pasiként kedves pár barátja lennék. Szingli lettem sajnos egy kedves pár barátja voltam de a kapcsolatunk magán dolgok miadt meg szakadt, így ismét egy stabil nyitott párral ismerkednék.
Budapesten ill. Pest-megyében keresek párt házibarátként,akár mindkét fél örömére !
Holnap azaz szombat délután este,víz vagy tévészerelőnek öltözve meglepném a feleséget,barátnőt,kis szerepjátékkal.Magas,sportos,potens,normális,mosolygós srác vagyok.Vidám,barátságos kalandot keresek.
Átlagnál nagyobb mérettel hawaii Telefon szám,fotó adott és elvárt.
Átlagnál nagyobb mérettel hawaii Telefon szám,fotó adott és elvárt.
Sziasztok
Szivesen ismerkednek lennek tartosan hazibarat sportos ferfikent.
Szivesen ismerkednek lennek tartosan hazibarat sportos ferfikent.
Sziasztok !
Budapestről lennék házibarát. Kor,távolság számomra nem akadály.
Budapestről lennék házibarát. Kor,távolság számomra nem akadály.
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne

Sziasztok!
Ismerkednék..
Activ40@gmail.hu
Ismerkednék..
Activ40@gmail.hu
fejérböl aki fiatal pasit keres?
Szentendrén keresünk.... sportos, enyhén bi, 40-50-es pasit! ...a közelből, ....fotóval!!!
Házibarátot keresünk tolna megyéből
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Sziasztok,Budapest,és Pest megye vonzáskörében szívesen lenék házibarátja heteró alapon jó fej érett párnak.
Rövid és hosszabb távú kapcsolat is játszhat.Ha esetleg érdekel írjatok egy privát üzenetet.
Rövid és hosszabb távú kapcsolat is játszhat.Ha esetleg érdekel írjatok egy privát üzenetet.