Sziasztok! Ma napközben találkoznék egy budapesti párral, ahol a hölgy szereti, ha két férfi foglalkozik vele. Privátban elértek, utána telefonon beszélhetünk.
Házibarátot keresek/keresünk.
Kövérek, heterok, szőrösek kíméljenek!
Kövérek, heterok, szőrösek kíméljenek!
sziasztok! debreceni 30s feleség vagyok férjem mérhetetlen vágyainak kielégítésére keresek feleségtársat

Fiatal (23 éves) hetero srácként budapesti lánnyal / párral ismerkednék.
Sziasztok!
Házibarátja lennék egy kedves, ápolt, intelligens párnak. Első sorban Budapest és Pest megye, de tudok utazni és fogadni is alkalomadtán.
Egy vacsora, egy beszélgetés, esetleg ha nem titkos a dolog a külvilág előtt, akkor valami közös program, hasonlóan fontos része az egésznek, mint a szex.
Szép napot és előre Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Házibarátja lennék egy kedves, ápolt, intelligens párnak. Első sorban Budapest és Pest megye, de tudok utazni és fogadni is alkalomadtán.
Egy vacsora, egy beszélgetés, esetleg ha nem titkos a dolog a külvilág előtt, akkor valami közös program, hasonlóan fontos része az egésznek, mint a szex.
Szép napot és előre Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Mi is keresünk házibarátot kitartó,kemény,kellemes méretűt feleség részére
Sziasztok párok! Ápolt, potens, partnereire odafigyelő, kellemes méretű, inteligens férfi vagyok. Házibarát szerepet töltenék be egy nyitott párnál hosszabb távon. Szegedi pár jelentkezését várom privát üzenetben.
Sziasztok
Házi barátot keresünk nem nagy farokkal aki tudja ennek a szónak a jelentését és nem szalad anyucihoz haza hanem ráér éjjel is .Iszogatás-beszélgetés is beletartozik nem csak szex.
Csak olyan írjon aki megfelel a kritériumoknak.
Nappali és hétköznapi nem érdekel csak is péntek vagy szombat este mivel hétköznap meló van.
Ha úgy gondolod ,hogy megfelelsz várjuk leveled elképzeléssel eggyütt.Ha a szimpátia megvan hétvégén oké nekünk.korhatár 40-60 ig és ettől nem térünk el max nagyon keveset.
kigyúrt pasik kizártak és nagyképűek sem érdekelnek, mert nem a mennyiség a fontos hanem a minőség.
Házi barátot keresünk nem nagy farokkal aki tudja ennek a szónak a jelentését és nem szalad anyucihoz haza hanem ráér éjjel is .Iszogatás-beszélgetés is beletartozik nem csak szex.
Csak olyan írjon aki megfelel a kritériumoknak.
Nappali és hétköznapi nem érdekel csak is péntek vagy szombat este mivel hétköznap meló van.
Ha úgy gondolod ,hogy megfelelsz várjuk leveled elképzeléssel eggyütt.Ha a szimpátia megvan hétvégén oké nekünk.korhatár 40-60 ig és ettől nem térünk el max nagyon keveset.
kigyúrt pasik kizártak és nagyképűek sem érdekelnek, mert nem a mennyiség a fontos hanem a minőség.

barát szeretnék lenni

60as pár hazibarátja lenék.privát leveleket várok
Sziasztok Hazbarat lennék párnál Baranya és környező megyek
Bp.-ről keresek olyan párt,akiknél mindkét fél felé lehet nyitni!Sokat számít a személyes szimpátia!Ismerjük meg egymást!
Sziasztok!Nagyon izgató pár vagytok!Szívesen lennék veletek, hármasban,mindenki örömére!
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Házibarát lennék Budapesten,Gödöllő Környékén
Fiatal 20 ésves srác vagyok Bátran írjatok

Fiatal 20 ésves srác vagyok Bátran írjatok

Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok !
Szekszárdi nyitott párnak/házaspárnak szívesen lennék diszkrét barátja tartósan és rendszeresen. Jelentkezéseteket privát üziben várom
Szekszárdi nyitott párnak/házaspárnak szívesen lennék diszkrét barátja tartósan és rendszeresen. Jelentkezéseteket privát üziben várom
Sziasztok! Házibarát lennék,az ország középső részén..
Házibarát lenék heves borsod nográd megyében.adatlapom szerint! Töbit privátba