sziasztok!
28 éves feleség vagyok hosszabb távra házibarátot keresek nagyobb mérettel férjem távol és jelenlétében saját részemre napi szintű szex reményében kecskeméten!
nem 1 alkalmastalálkára, levelezgetésre és igergetesre van szüksegem!
28 éves feleség vagyok hosszabb távra házibarátot keresek nagyobb mérettel férjem távol és jelenlétében saját részemre napi szintű szex reményében kecskeméten!
nem 1 alkalmastalálkára, levelezgetésre és igergetesre van szüksegem!
14 keruletbe vagy 10 keruletbe szivesen lennek házi barát. S.O.S.

Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Párhoz szívesen csatlakoznék, többlövetű, túlfűtött 39 éves(külsőleg fiatalabbnak nézek ki) férfiként. Olyan párhoz akik egész éjszakás bulikat kedvelik nem csak 1-2 órás gyors numerákat keresnek. Adatlapomon képek, minden info megtalálható
Mobilis vagyok-van autóm. Egyedül élek, egyedülálló vagyok.

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Párral ismerkednék a Hölgy örömére. Adatlapomon minden megtalálható

Jelentkezhetek?
(Ez egy válasz lollent üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 11:51

Budapesti pasit keresünk aki barátnőmmel randizna / találkozna cuckold szerepjátékon belül.
Budapesti pasit keresünk aki barátnőmmel randizna / találkozna cuckold szerepjátékon belül.
Hali.Hosszú távra keresek Hölgyet vagy Párrt!!
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok
de utazni nem gond. Csak olyanok írjanak akik komolyan keresnek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok
de utazni nem gond. Csak olyanok írjanak akik komolyan keresnek. Hely van. Köszönöm
Ma napközben keresek igényes, diszkrét lányt, hölgyet, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én ápolt, sportos,intelligens, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!!! TISZA-TÓ ÉS KÖRNYÉKE
Tudok menni!
Tudok menni!
Hali.Hosszú távra keresek Hölgyet vagy Párrt!!
Extrém kövér, 200 kg feletti nő házibarátja lennék. Bármit megteszek egy ilyen alkatú hölgynek. Mobil, sportos férfi vagyok. A hatalmas méretű nők a zsánereim.
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok!!Párral ismerkednék!!Kedves házibarátjuk lennék!!!
Sziasztok! Nemrég elvált, de többesben már tapasztalt 30 éves pasiként ismerkednék leginkább párokkal
Idős pár Pécsen?
Sziasztok! Én szívesen fogadok videókat.
Sziasztok keresnék nagy fenekű hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt. Nógrád megye és pest megye.