Keressük
Üdv Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is
gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan.
levélbe várom a jelentkezést akit érdekel

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Ma ( vasárnap ) Bp.-en, hellyel rendelkező pasit keresünk
,

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szivesen leszek hazibarat!
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es bi férfi.
Korhatár ????,
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 11. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 11. péntek 14:17
Törölt felhasználó (4723519)

Miskolci idősebb párt keresek
Idős pár házibarátja lennék Baranyába,Tolnába, Hölgy legyen nagy logó mellű nem borotvált stb...
Sziasztok ma ès holnap estére keresünk fiút hetero alapon hármas szexre kizárolag 30 èves kor ig Demjénbe !!!
Vizsgafeltétel? Hogy tudjak készülni..
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 10. 11. péntek 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 11. péntek 06:59

Házibarát állás kiadó, holnapi felvételi vizsgára.
Miskolci idősebb párt keresek
Sziasztok! Házaspárnak lennék tartósan a házibarátja. Masszíroznám, kényeztetném a feleséget a férj előtt rendszeresen. Akár közös programok is. Gyöngyös +50 km..
Képzett masszőrként, biszex párt pasit maszíroznék pesten
Pèntek (10.11) kèsô esti (23:00) blowbang partyhoz keresünk egy de inkàbb kèt, ápolt, nemdohányzó, nagyobb mèretű pasit. Nyaláscentrikusok elônyben.
Bisex hölgyet is szívesen.látunk aki szereti nyalatni magát, ès alaposan, spriccelèsig öklöznè a hölgytagunkat.
Ha nem mersz arcos kèpet mutatnimagadról ne írj.
Viberelèrhetôsèg privátban.
Bisex hölgyet is szívesen.látunk aki szereti nyalatni magát, ès alaposan, spriccelèsig öklöznè a hölgytagunkat.
Ha nem mersz arcos kèpet mutatnimagadról ne írj.
Viberelèrhetôsèg privátban.
Igen van
(Ez egy válasz Többes2pasival üzenetére (2024. 10. 11. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 11. péntek 08:20

Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Házibarát állás kiadó, holnapi felvételi vizsgára.
Sziasztok. 43 éves férfi vagyok. Hölgy, pár hàzibaràtja lennèk Körmend és Szombathely környékén.
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenetet