Salgótarjánban most délelött valaki egy finom szexre ? Olyan írjon,akinek van helye.
CFebruár 7_9 ig_Demjénben leszünk!
Szivesen ismerkednénk párral, vagy normális pasival!
Szivesen ismerkednénk párral, vagy normális pasival!
házibarát lennék fejérböl
Sziasztok!
A héten minden estém szabad. Szívesen találkoznék Baranya-Somogy-Tolna megyei házaspárral. Minden fontos információ rólam illetve a fotóim megtalálhatóak az adatlapomon .
Köszönöm
A héten minden estém szabad. Szívesen találkoznék Baranya-Somogy-Tolna megyei házaspárral. Minden fontos információ rólam illetve a fotóim megtalálhatóak az adatlapomon .
Köszönöm
+50+60+70-es korosztálynak lennék a házibarátja,..hosszú távon diszkréten!! Bp. és környéke!!
Nagy méretű házibarátot keresünk Győrben hetero alapon intelligencia elvárt
Sziasztok!Házibarát lennék...enyhe bi belefér..
Sziasztok

Sziasztok.Bi férfi tagú párhoz csatlakoznék Nyíregyházán.
Sziasztok. Lányt,párt keresek a hölgy örömére. Priv.üzit kérlek. Köszönöm.
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres

Bi párnál szívesen lennék házibarát....
Privit küldj ha érdekellek.
Privit küldj ha érdekellek.
Sziasztok! Akár már ma este kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten. Infók, képek, videó az adatlapon, privátban elérsz, természetesen helyem is van. Szép napot! L.
Heves megyei bi párt keresek én enyhén aktiv bi vagyok.privátba keresetek!
Zala vas somogyeben keresek perverz part. Szerepjatek stb. Privibe
40 éves sportos férfi keres....privi.
Sziasztok
Szívesen lennék egy Szingli csajnak vagy egy pároknak a Házibarátja. Aki szívesen meg hallgat ha nincs aki felé el panaszold a bánatod! Vagy csak egyszerűen a párod felé félsz a legtitkosabb vágyad elmondani! Főként a Fejér megyei Mezőszilas és a Somogy megyei Tab nevű település vonzási környékén keressek. Velem meg beszélgető a Szexcentrikussági vágyaitokat és ha kialakul Kölcsönös, szimpátián FONTOS, diszkréció is a kapcsolat a Barátságba nem vagyok semmi jó elrontója! Utazni tudok a 2 településsek környékén !!!
Akinek felkeltem az érdeklődést Email be el érhet.: gabormaraczi@freemail.hu
Szívesen lennék egy Szingli csajnak vagy egy pároknak a Házibarátja. Aki szívesen meg hallgat ha nincs aki felé el panaszold a bánatod! Vagy csak egyszerűen a párod felé félsz a legtitkosabb vágyad elmondani! Főként a Fejér megyei Mezőszilas és a Somogy megyei Tab nevű település vonzási környékén keressek. Velem meg beszélgető a Szexcentrikussági vágyaitokat és ha kialakul Kölcsönös, szimpátián FONTOS, diszkréció is a kapcsolat a Barátságba nem vagyok semmi jó elrontója! Utazni tudok a 2 településsek környékén !!!
Akinek felkeltem az érdeklődést Email be el érhet.: gabormaraczi@freemail.hu
Tatabányán párhoz csatlakoznék....diszkréció,ápoltság alap!!!
Lábimádó, nyaláscentrikus férfi vagyok. Magamutogató, análszexet is szerető, jól szopó hölgyet keresek. Olyat, akinek nem kell bújkálnia!
Sziaszok.
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak