Zala Vas megyében keresek domináns partnert,párt
Motorozást kedvelő 50-53 éves pár +házibarátjuk, párt vagy fiút keres vágyaik megélésére heteró alapon a hölgy örömére! Somogy-Baranya megye!!! Tél számot írj
Házi barát kerestetik!
Rèszletek privátban!Nem egyszeri alkalmat keresünk!!
Rèszletek privátban!Nem egyszeri alkalmat keresünk!!
Sziasztok.Szivesen lennèk házibarátotok.Borsod,Heves megyèből jelentkezzetek.Imádom a szexet,igènyes,sportos pasi vagyok.Nem bánlyátok meg ha talizunk.
Budaörs közelében pár aki bi,uni pasit bevene 3 ba?
Ma tali?
Ma tali?
Biszex házibarátot keresünk Szentendrén!
(ha írsz, legyen fotód is légyszi!)
(ha írsz, legyen fotód is légyszi!)
igen, de meglehetősen reménytelenül...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 11. szombat 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 11. szombat 15:36
Törölt felhasználó (3147212)

keres itt valaki?
mindenki
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 11. szombat 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 11. szombat 15:36

Törölt felhasználó (3147212)

keres itt valaki?
keres itt valaki?
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 03. péntek 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 06:41

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok

Szívesen lennék házibarát Miskolcon!
(Ez egy válasz feketekandur üzenetére (2020. 01. 10. péntek 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 10. péntek 12:07

Sziasztok!
A héten minden estém szabad. Szívesen találkoznék Baranya-Somogy-Tolna megyei házaspárral. Minden fontos információ rólam illetve a fotóim megtalálhatóak az adatlapomon .
Köszönöm
A héten minden estém szabad. Szívesen találkoznék Baranya-Somogy-Tolna megyei házaspárral. Minden fontos információ rólam illetve a fotóim megtalálhatóak az adatlapomon .
Köszönöm
Párhoz csatlakoznék Debrecen+60 km körzetében.
Cuckold,enyhe bi játékok stb izgi dolgok.
Akár ma este is
Cuckold,enyhe bi játékok stb izgi dolgok.
Akár ma este is
Sziasztok! Ma este párral találkoznék Tatabánya és környékén.
Budapesten hellyel rendelkező nagy intim méretű pasit keresünk izgató szőke milf hölgy kényeztetésére....részletek privát üzenetben
Ápolt, értelmes férfiként kedves pesti párnak lennék házibarátja, jatszótársa, hetero alapon.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Házibarát lennék párnak ....hetero alapon privi....
Sziasztok adatlapom szerint keresek párt!
Sziasztok! Ha van itt olyan hölgy vagy pár aki ténylegesen keres, nem csak beszélgetni, képet gyűjtögetni jár az oldalra.... velük szívesen ismerkednék! Előny ha nálam idősebb vagy!! Szép napot! Tomi.

Sziasztok!
Köszönöm
Köszönöm