Sziasztok! Ezen a héten szerda, csütörtök, pénteki napok egyikén meglátogatom az Esztergomi fürdő wellness részét.
Hölgy, pár társaságát keresem 39 éves, sportos testalkatú, hetero férfiként. Bővebben az adatlapomon találsz információt.
köszönöm, ha rám írsz!

Sziasztok!
Vas, Zala, Somogy megyéből keresünk hosszú távra max 39 éves, nem roma származású, vékony, sportos vagy átlagos, de nem pocakos testalkatú, hetero, stb. férfit/férfiakat harmadik vagy sokadik beszállónak. Akit érdekel, privátban írjon, az itteni válaszokat nem nézem! Légyszi csak az írjon üzenetet, aki megfelel az itt és a profilunkon leírtaknak. A többit válasz nélkül töröljük. A válaszidő hosszú lesz, ezért előre is elnézést kérek!
+1 piros pont, ha valakinek 20-25 centi feletti mérete van, azokat a jelentkezőket külön kezeljük!
Vas, Zala, Somogy megyéből keresünk hosszú távra max 39 éves, nem roma származású, vékony, sportos vagy átlagos, de nem pocakos testalkatú, hetero, stb. férfit/férfiakat harmadik vagy sokadik beszállónak. Akit érdekel, privátban írjon, az itteni válaszokat nem nézem! Légyszi csak az írjon üzenetet, aki megfelel az itt és a profilunkon leírtaknak. A többit válasz nélkül töröljük. A válaszidő hosszú lesz, ezért előre is elnézést kérek!
+1 piros pont, ha valakinek 20-25 centi feletti mérete van, azokat a jelentkezőket külön kezeljük!

Sziasztok ! Veszprém környékéről keresnék ..Mi 38-45 éves házaspár vagyunk
Csinos párt keresnenk Vagy kigyurt igényes jofarkú pasit cuckoldra!
34 éves, igényes, ápolt, magas srác vagyok. Keresek debrecen környékén egy szimpatikus párt akiknek házibarátra lenne szükségük. Köszi, hogy elolvastad. Privát üzenetben beszéljünk.
Szombat este/éjszaka(jan.25) vendégül látnék egy, max.kettő párt vagy szóló hölgyet lazulásra, iszogatásra, masszázsra, erotikus társasjátékra... meg amihez csak kedvünk lesz. Buvóhely van. 40-es pasi vagyok, adatlap és videók némi segitséget nyújthatnak.
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!
Nagymeretu sportos pasit keresünk. F-l pár vagyunk.
Házibarát?- nem is rossz ötlet, kipróbálnánk.
Roma lányt, párt keresek minden jóra
Szexuálisan túl fűtött férfiként keresnék elhanyagolt lányokat, nőket, feleségeket akik igényelnék hosszú előjátékot, élvezést amit nem kapnak otthon meg. Bátran írj vágyaidról, éljük át együtt.budapest.
Sziasztok,valós párhoz csatlakoznék rendszeres randikon.Bajai helyes negyvenes,független pasi vagyok.
Nagy cerkámmal budapesti nőt szorakoztatnák
Sziasztok.Lennék házibarát.
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 01. 21. kedd 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Feleséged vagy barátnőd basznám szopatnám előtted vagy közösen.Diszkréció adott és elvárt.Kapcsolatban élek.Macis alkatú vagyok.Írjatok nyugodtan.
BISZEXEK előnyben, azaz BI LÁNYT, BI UNI PASIT ÉS BI (esetleg heteró) PÁRT KERESÜNK VAS MEGYÉBŐL! ADATLAPOT OLVASS! Kérjük távolról ne keress! Fotóink, videóink alapján láthatod mire számíthatsz.
Sziasztok! Napközben találkoznék szexre vágyó budapesti háziasszonnyal, akár nem csak egy alkalomra. Magas, igényes, potens, nem független férfi vagyok, aki nem akar komoly kapcsolatot. Privátban írjatok légyszi!
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!

Sziasztok.. Csongrád megyében szívesen csatlakoznék párokhoz házibarátként

szabolcs megyei 48-50éves hetero házaspár keres jó mérettel rendelkező házibarátot