40 es heteró pár vagyunk. Veszprém megyéből keresűnk méretes pasit kinek van helye.
Kecskeméti párt keresek
Üresedés miatt még kiadó házibaráti állás ,,,,előny a tapasztalat kitartás álló képesség ,,,,,fizetés természetben és helyben.....
Miskolcon keresek diszkréten hölgyet bi párt,priviben várom a jelentkezést
Sziasztok. Csongrád megye?
Sziasztok.
Budapest és környékén párt keresnék kik házibarátra vágynak!
Pesten hely is van.
Budapest és környékén párt keresnék kik házibarátra vágynak!
Pesten hely is van.
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, leginkább szintén kezdő Párnál, de természetesen a tapasztaltaktól sem zárkózom el. Helyileg az adatlapomon leírtak alapján.
Sziasztok!
A héten szabadok az estéim. Szívesen találkoznék 40 -es, megbízható házaspárral Pécs illetve annak 50 km-es körzetében. Részletek, fotóim az adatlapomon.
A héten szabadok az estéim. Szívesen találkoznék 40 -es, megbízható házaspárral Pécs illetve annak 50 km-es körzetében. Részletek, fotóim az adatlapomon.
Sportos pasi dunaújvárosi rejtekhelyén hölgyet, párt fogad....
Bármilyen korú pár házibarija lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Sziasztok.Ha házibarátot kerestek Borsod ès környèkèn,írjatok nyugodtan.Szemèlyes tali,alkalmi kapcsolat.Ezt szeretnèm.
Sziasztok! Engem érdekelne ez a lehetőség!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2020. 02. 14. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Csongrád megyében sok szabadidővel Hazibarát lennék. Nem kamus megbízható pasi vagyok.
Sziasztok. Házibarátokat keresünk igényes potens férfiak személyében. Hosszú távra!!!
Sziasztok.Egy igényes,helyes párhoz csatlakoznék.Nyíregyháza és környéke.
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 09:20

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok

Sziasztok ápolt hölgyel párral ismerkednék,szimpátián alapuló hosszútávú,barátság, kellemes szex,közös nudizás nyáron. Ápolt normális tisztelettudó férfi vagyok,képeim adatlapom fent írjatok bátran,diszkréció adott és elvárt!
50-es házaspár,férfit keres barátkozni.A vagy pár jellegű adatlaposok ne keressenek.
A férfi annyit tesz , hogy nem problémás van facebookja ,van ideje este megvacsorázni vagy beszélgetni.
Tud kapcsolatot tartani .40-55 év közötti.És ezek még nem különleges kérések csak napi dolgok.
Különleges elvárás nincsen ,maximum kitöltött valamilyen képpel ellátott adatlap.
Üdv! mi
A férfi annyit tesz , hogy nem problémás van facebookja ,van ideje este megvacsorázni vagy beszélgetni.
Tud kapcsolatot tartani .40-55 év közötti.És ezek még nem különleges kérések csak napi dolgok.
Különleges elvárás nincsen ,maximum kitöltött valamilyen képpel ellátott adatlap.
Üdv! mi
Pár szeretkezését nézném....Eger-Miskolc
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok