Szerintem is kár, hogy csak Pesten kerestek!
(Ez egy válasz kicsihigike üzenetére (2020. 02. 29. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 29. szombat 18:06

Pesten meglatogatna apolt szimpi par ha ma este unatkoztok akkor irjatok
Kar, hogy csak pesten keerestek..
(Ez egy válasz kicsihigike üzenetére (2020. 02. 29. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 29. szombat 15:47

Ma estére keresūnk pesten párt vagy szőrtelen ápolt pasit akit meglátogatnánk legyen helyetek.bem.leveletek várjuk elképzeléseitekkel.
Sziasztok! Kecskeméten?
Pesten meglatogatna apolt szimpi par ha ma este unatkoztok akkor irjatok
Szép napot. Ma este szívesen fogadnék kedves párt, kis iszogatás ismerkedés, stb. Ha nincs helyeztek nálam megoldható.
Sziasztok !
Szekszárdon nyitott akár idősebb pár/házaspár hölgy tartós diszkrét barátja lennék minden jóra. Bővebben privát üzenetben beszélhetünk !
Szekszárdon nyitott akár idősebb pár/házaspár hölgy tartós diszkrét barátja lennék minden jóra. Bővebben privát üzenetben beszélhetünk !
Ma estére keresūnk pesten párt vagy szőrtelen ápolt pasit akit meglátogatnánk legyen helyetek.bem.leveletek várjuk elképzeléseitekkel.
45-57 évesig férfit keresünk.
Lehetőleg kezdő, visszafogott és nem sportos pasit keresünk észak-budai régióból.
Kapcsolattartás facebookon vagy víberen.
.
Lehetőleg kezdő, visszafogott és nem sportos pasit keresünk észak-budai régióból.
Kapcsolattartás facebookon vagy víberen.
.
Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40 -es, megbízható házaspárral Pécs illetve annak 50 km-es körzetében. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
A hétvégén szívesen találkoznék 40 -es, megbízható házaspárral Pécs illetve annak 50 km-es körzetében. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.

Ma estére keresek párt sexjátékokra.
Minden ami izgi. Megmasszirozhatom a hölgyet akár az urat is.
Vetkőzős játék üvegpörgetéssel,büntikkel amibe enyhe bi is belefér.
Persze ha úgy alakul semmitől nem riadok vissza
Minden ami izgi. Megmasszirozhatom a hölgyet akár az urat is.
Vetkőzős játék üvegpörgetéssel,büntikkel amibe enyhe bi is belefér.
Persze ha úgy alakul semmitől nem riadok vissza
Idösebb pár házibarátja lennék jászberényben és környékén,üdv Péter.
Sziasztok!Volt sportolóként keresek egy szimpatikus Budapesti,vagy környéki párt!Elég nagy tapasztalatom van a 2 férfi egy nő felállásban! Én biszexuális vagyok,de heteró párokhoz is szívesen csatlakozok! Budaörsön élek és fogadni is tudok!
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Sziasztok: Szombathelyen párt keresek
Sziasztok!
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
még mindig van kiadó házibarát állás nálunk...azért adatlapot olvass mielőtt írnál
Csongrád megyében állandó házibarát állást keresek. Heti havi több alkalomra. Esetleg????
Üdvözletem!! Tibit és Timit keresem....