Kedd regel 8 és nagyed kilenc közé keresünk házibarátot. Ugyanitt, hajhosszabbítás garanciával.

Sziasztok, hosszabb távra szívesen lennék házibarát, képeim az adatlapomon, utazás nem gond!
Sziasztok
Péntek estére keresünk egy bpi, hellyel rendelkező átlagos, vagy nagyobb mérettel rendelkező srácot akit szereti a telt idomokat ( nagy popsi, nagy cicik) és eljönne velünk szórakozni, majd ha megvan a kellő szimpátia, akár nála folytathatjuk.
Péntek estére keresünk egy bpi, hellyel rendelkező átlagos, vagy nagyobb mérettel rendelkező srácot akit szereti a telt idomokat ( nagy popsi, nagy cicik) és eljönne velünk szórakozni, majd ha megvan a kellő szimpátia, akár nála folytathatjuk.
Sziasztok
Hosszabb távra párt keresnék a hölgy örömére.
Budapest és környékén!
Peste helyem is van de szívesen útazom is.
Hosszabb távra párt keresnék a hölgy örömére.
Budapest és környékén!
Peste helyem is van de szívesen útazom is.
Sziasztok! Szombat estetol vasarnap delig meglatogathatlak benneteket?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 05. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 05. csütörtök 16:11
Törölt felhasználó (3976702)

Sziasztok!
Hetero fiúval,férfival ismerkednénk.
Péntek vagy szombat este taliznank szimpi pasival vagy párral pesten,legyen helyetek meglatogatunk.Varjuk leveled elképzeléseid.
Bárcsak 5 évvel idősebb lennék...
Így sajnos nem férek bele a korosztályba nálatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 05. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 05. csütörtök 15:46

Törölt felhasználó (3147212)

ismerkedik innen valaki??olvasás is jó lenne!!
Sziasztok!
Én igen,csak nem férek bele a korosztályba...( Ugyanitt keresek házibarát állást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 05. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 05. csütörtök 15:46
Törölt felhasználó (3147212)

Párt keresek nőt házi árát lennék kor alkat nem számít
Helló.Lánnyal,párral ismerkednék.Fogadni nem,de utazni tudok.Üdv.
Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40 -es, megbízható, HETERO házaspárral Pécs illetve annak 50 km-es körzetében. Részletek, fotóim az adatlapomon.
Üzenet módosítása
A hétvégén szívesen találkoznék 40 -es, megbízható, HETERO házaspárral Pécs illetve annak 50 km-es körzetében. Részletek, fotóim az adatlapomon.
Üzenet módosítása
Péntek vagy szombat este taliznank szimpi pasival vagy párral pesten,legyen helyetek meglatogatunk.Varjuk leveled elképzeléseid.
Sziasztok! Továbbra is cuckold felállásra keresünk nagy méretű (20cm+) enyhén bi pasit.
Hetero párként keresünk fiatalabb férfit. most már max. 32 év Hölgy tagunk kényeztetésére.
Sziasztok házibarát lenék heves megyében imadok hoszan nyalni

Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Sziasztok. Ma napközben keresek Budapest Miskolc vonalon Hölgyet vagy párt 3-as játékra. Igényes megbízható pasi vagyok. Privát üzenetet.
Kedves Párok!
Igényes, ápolt férfiként keresek olyan házaspárt, akik hosszútávra szeretnének házibarátot, hetero alapon.
Mindig vidám értelmiségi férfi volnék, aki szexuálisan túlfűtött és rendelkezik némi (nem túl sok) tapasztalattal a hármas szex világában.
Az ágyban odaadó és gyengéd vagyok. A méretem átlagos és sok spermát spriccelek
Amennyiben érdekes vagyok számotokra kérem irjatok belső levelet.
Szép napot
Igényes, ápolt férfiként keresek olyan házaspárt, akik hosszútávra szeretnének házibarátot, hetero alapon.
Mindig vidám értelmiségi férfi volnék, aki szexuálisan túlfűtött és rendelkezik némi (nem túl sok) tapasztalattal a hármas szex világában.
Az ágyban odaadó és gyengéd vagyok. A méretem átlagos és sok spermát spriccelek
Amennyiben érdekes vagyok számotokra kérem irjatok belső levelet.
Szép napot