Szia miért nem privátba írsz ?
(Ez egy válasz Bandita975 üzenetére (2020. 03. 13. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 13. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 13. péntek 11:02
Törölt felhasználó (897166)

Házibarátot keresünk 40-50 közötti heteró férfi személyében csak az írjon aki megfelel a keresési feltételeinknek !
Házibarátot keresünk 40-50 közötti heteró férfi személyében csak az írjon aki megfelel a keresési feltételeinknek !
Sziasztok.Lánnyal párral ismerkednék.Helyem nincs,de utazni tudok.Üdv.
Sziasztok!
Szolnok vagy környéki ismerkednék lánnyal, hölggyel illetve párral.
Szeretném szabadidőmet kellemesen eltölteni, akár egy hosszútávú laza kapcsolat keretében is.
44 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát levelet várok.
Szolnok vagy környéki ismerkednék lánnyal, hölggyel illetve párral.
Szeretném szabadidőmet kellemesen eltölteni, akár egy hosszútávú laza kapcsolat keretében is.
44 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát levelet várok.
Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Sziasztok! Most szombat estére keresünk pasit a hölgy tagunk örömére! Helyünk van! Mielött kapkodva írnál olvasd tovább! Csak olyan írjon, aki el is tud jönni,max 35 éves,max 180cm magas,max.80kg,szőrtelen,átlagos vagy kissebb cerkája van!(max 16cm) Nem mindenáron keresünk! Csak az email címünkre küldött, fényképes bemutatkozó levelekre válaszolunk,a többire NEM!!! EMAIL CÍMÜNK: kalandozok38@citromail.hu
Házibarátnak jelentkezem.Szopatnám a feleséged v barátnőd előtted vagy közösen.Írjatok nyugodtan.
Sziasztok!Hétvégére keresek párt 3mashoz.Fogadni tudlak benneteket.Heves megye.
Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Házibarátot keresünk.45-55 évesig .max 180 magas.
Nem sportos,nem kapkodó ,este is ráérő partnert ,legalább kétheti alkalmakra.
Kizárólag Észak- Budai régió és szűk környékéről!
Kultúrált dohányzás nem kizáró ok.Szakáll, bajusz ,hosszú haj az kizáró ok.
Facebook szükséges a beazonosításhoz,fotóval stb.
Köszönjük.Levelet csak privátban várunk!
Nem sportos,nem kapkodó ,este is ráérő partnert ,legalább kétheti alkalmakra.
Kizárólag Észak- Budai régió és szűk környékéről!
Kultúrált dohányzás nem kizáró ok.Szakáll, bajusz ,hosszú haj az kizáró ok.
Facebook szükséges a beazonosításhoz,fotóval stb.
Köszönjük.Levelet csak privátban várunk!
Sziasztok!
A hétvégén szívesen csatlakoznék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
A hétvégén szívesen csatlakoznék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Sziasztok!37éves független srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! 60év körüli hölggyel is szívesen ismerkednék!Molett hölgyet is keresek! Olyan hölgyet is keresek aki kedveli a harisnyát,combfixet.
Sziasztok! Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos, szolis, nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá. Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, kedves párok írjatok! Diszkréció adott és elvárt!!
Ismerkednék..

Sziasztok.
Dunaújvárosi sportos pasiként szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel
Helyem van.
Dunaújvárosi sportos pasiként szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel
Helyem van.
Balmazujváros környékén lennék házibarát hölgyeknek kor nem számít. Diszkrécio adott és elvárt.
Kecskeméten kedves pár?
Sziasztók ! Negyvenes fűggetlen pasiként ismerkednék !

Csepel sziget, és környékén hölgyet, vagy párt keresek hetero alapon.