Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Sziasztok!Hétvégére keresek párt 3mashoz.Fogadni tudlak benneteket.Heves megye.
Házibarátnak jelentkezem.Szopatnám a feleséged v barátnőd előtted vagy közösen.Írjatok nyugodtan.
Sziasztok! Most szombat estére keresünk pasit a hölgy tagunk örömére! Helyünk van! Mielött kapkodva írnál olvasd tovább! Csak olyan írjon, aki el is tud jönni,max 35 éves,max 180cm magas,max.80kg,szőrtelen,átlagos vagy kissebb cerkája van!(max 16cm) Nem mindenáron keresünk! Csak az email címünkre küldött, fényképes bemutatkozó levelekre válaszolunk,a többire NEM!!! EMAIL CÍMÜNK: kalandozok38@citromail.hu
Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Sziasztok!
Szolnok vagy környéki ismerkednék lánnyal, hölggyel illetve párral.
Szeretném szabadidőmet kellemesen eltölteni, akár egy hosszútávú laza kapcsolat keretében is.
44 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát levelet várok.
Szolnok vagy környéki ismerkednék lánnyal, hölggyel illetve párral.
Szeretném szabadidőmet kellemesen eltölteni, akár egy hosszútávú laza kapcsolat keretében is.
44 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát levelet várok.
Sziasztok.Lánnyal párral ismerkednék.Helyem nincs,de utazni tudok.Üdv.
Házibarátot keresünk 40-50 közötti heteró férfi személyében csak az írjon aki megfelel a keresési feltételeinknek !
Sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 13. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 13. péntek 11:02
Törölt felhasználó (897166)

Házibarátot keresünk 40-50 közötti heteró férfi személyében csak az írjon aki megfelel a keresési feltételeinknek !
Szia miért nem privátba írsz ?
(Ez egy válasz Bandita975 üzenetére (2020. 03. 13. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden nyitott pár házibarátja lennék hosszabb távon. Én ápolt, potens, kellemes és vastag méretű, szexben kitartó férfi vagyok. Privátba várom a jelentkezéseteket.

Sziasztok! Házibarit keresünk. Adatlapon minden fent van.
imadnek egy nem onlinehuszar kedves 30-50 kozti kedves part akik hazibaratot keresnek egy intelligens normal kulseju pasi szemelyeben.de ez itt.hm.ritkasag
Budapesti biszex pár házibarátja lennék. Fontos, hogy nyitott, jó humorú, laza és igényes pár legyetek.
Sziasztok.
Dunaújvárosi sportos pasiként szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel
Helyem van.
Dunaújvárosi sportos pasiként szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel
Helyem van.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
sziasztok! Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben . UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
A hétvégén szívesen csatlakoznék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
A hétvégén szívesen csatlakoznék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt.