Szeximádó, Szegedi pár házibarátja lennék. Ha szereti a hölgytag a hosszabb puncinyalást vagy a változatos hosszabb szeretkezést, várom privátba jelentkezést. Én ápolt, kitartó, hüvelyt kitöltő, vastag méretű férfi vagyok. Szakál és bajusz mentes.
Ma?
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2020. 03. 22. vasárnap 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Pest megyében keresek párokat
privi....

Sziasztok! Házibarát "állást" keresek..
Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén
Cuckold szexet kedvelő párt keresek.Fogadni is tudlak titeket
BP-i párral ismerkednék házibarátként, 3-as, cuckold!
Szivesen lennék párok házibarátja.
Kecskeméten kukkolás?
13 ker? Pesten vastag farkú gyakran kanos pasit keresek akit néha le lehetne cummantani! Lennék a titkos orál haver

Házibarátnak jelentkezem.Szopatnám a feleséged v barátnőd előtted vagy közösen.Írjatok nyugodtan.Diszkrét vagyok! Kapcsolatban élek!
Üdv! Kár, hogy messze vagytok.

Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és környékéről.
Sopron környékén lennék házibarátja egy 50 + os párnak. Minden érdekel ami gyönyört okoz.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Sziasztok, hölgyet, párt keresek havi 2-3 alkalomra, aki domináns, irányító szerepben érzi jól magát, az sem baj ha szadista beállítottsága is van, nem fél a vágyait kimondani, megvalósítani egy sportos, magas pasival.
Jászságban barátkoznék párral mobil vagyok
Pár házibarátja lennék a későbbiekben...jelenleg csak az ismerkedés szakaszába lépnénk smile nem a tömeges megbetegedésbe
Biszex házibarát lennék. Kecskemét-Dunaújváros. Privát keress!
Sziasztok. Felesegemnek keresunk eret hazi baratot vagy baratokat.