Sziasztok. Kaposvár közelében házibarát lennék

Sziasztok,kellemes,potens,határozott,férfi vagyok,de szeretem a viccet,szeretnék,egy kedves,müvelt,házaspárt,találni hosszu távon,akikkel,lehet játszani,gondolok most például ilyen dolgokra mint:szembe kötős szex,csak én szexelek a hőlgyel és a férj nézi,aztán persze ö is be szál
Sziasztok Hölgyeim
Szeretne valaki Szabolcs megyében egy fiatal 26éves srácot házibarátnak?

Szeretne valaki Szabolcs megyében egy fiatal 26éves srácot házibarátnak?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Csongrád megye párokat hölgyeket keresek átlagos mérettel sok spermaval. Mehet arca szájba élvezés akár enyhe bi dolgok
Szia Karcag és 60km körzetében szívesen lennék házibarát.
Sziasztok heves megyében lenék megbizhato házibarát

*Sziasztok lennek hoszutavon egy 60*+parnak hazibarat *Hajdubiharban,megbizhato komoly pasi vagyok
Sziasztok!Csongrád megye és környékén lennék házibarát,igényes pároknak!!Megbízható,igényes ,diszkrét Férfi!!!
Sziasztok!
Fiatal 23 èves vagyok szìvesen lennék hàzibaràt!
Van fotóm,videóm is
Fiatal 23 èves vagyok szìvesen lennék hàzibaràt!

Van fotóm,videóm is

Szia szívesen lennèk☺️
(Ez egy válasz 467kpd üzenetére (2020. 03. 24. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresnénk baranyabol hazibaratot.
Házibarátnak jelentkezem.Kukkolnák párt szex közben vagy ha szeretnék a férjel közösen szopatnám kefélném a feleséget.Fazonra nyírt nem nagy de vastag mindig teli faszommal.Írjatok.
Szeximádó, Szegedi pár házibarátja lennék. Ha szereti a hölgytag a hosszabb puncinyalást vagy a változatos hosszabb szeretkezést, várom privátba jelentkezést. Én ápolt, kitartó, hüvelyt kitöltő, vastag méretű férfi vagyok. Szakál és bajusz mentes.
Ma?
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2020. 03. 22. vasárnap 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Pest megyében keresek párokat
privi....

Sziasztok! Házibarát "állást" keresek..
Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén
Cuckold szexet kedvelő párt keresek.Fogadni is tudlak titeket