Zalaegerszegen vagy környékén alkalmanként párórára búvóhelyet keresek
Sziasztok! Budapesten vagy a környéken szívesen találkoznék párral, ahol a nő szereti, ha többen kényeztetik. Magas, igényes, "normális", vastag és csupasz szerszámú férfi vagyok. Akár kukkolás is izgat.
A legjobb az volna, ha nem csak egy alkalomról volna szó. Privátban elértek.

Szombathelyen keresnék korom-beli,, párt, házaspárt,,,akikhez csatlakozhatnék,,,,,,
Párhoz csatlakoznák.
Dunaújvárosban hellyel rendelkező sportos pasi hölgyet,párt vár minden jóra....
Házi barátja lennék pároknak,mind két fél örömére.Utazni tudok!
Sziasztok.
Budapest és környékén párt keresnék .
Budapest és környékén párt keresnék .
Sziasztok. Csongrád, Békés megye?
nyékládháza környékén keresünk házi barátot.30 55 közti nagy farku férfit,rendszeres heti többszöri találkozásra.privin ...
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Vékony alkatú hölgyet keresek, alkalmi de hosszútávú talikra, ha nyaláskedvelő vagy , lehet csak nyelvi játékokra is.....
Nyíregyháza környéke, de utazni is tudok...értelmes távolságra.
Nyíregyháza környéke, de utazni is tudok...értelmes távolságra.
Sziasztok Sziasztok. Kecskemétről?
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok. Olyan bi pasit keresünk a közelünkbő aki kisebb vagy átlagos mérettel rendelkezik.Szeretnék két farokkal játszani illetve természetesen a fiúk is egymással.Jelenleg a puncis dolgok nem mennek sajnos :(. Leveleket képpel elképzeléssel várunk a csupipuni80@gmail.com címre. Tisztaság kedvesség diszkréció adott és elvárt. Este 22 óra után érünk rá.
Duci pár vagyunk. Szívesen végignézném, ahogy valaki a párommal lefekszik. Képeket a profilomban találsz - írj privátban.

Sziasztok!! Szívesen lennék házibarát párnál....... csakis ha a helyzet engedi!!!! Addig is lehet ismerkedni.........
Sziasztok. Egymást szerető fiatalos pár vagyunk,keresünk egy intelligens, értelmes,nemdohányzó szőrtelen fiatal bi-srácot MAX. 30 éves korig mindkettőnk számára.A férfi enyhe bi.
Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.Utazni és fogadni is tudunk..
Amennyiben odakerül a sor akkor ne tünj el,merj találkozni.Köszönjük...
Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.Utazni és fogadni is tudunk..
Amennyiben odakerül a sor akkor ne tünj el,merj találkozni.Köszönjük...
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Kecskeméten párhoz csatlakoznék!!

sziasztok !
Nővel v. Párral ismerkednék, beszélgetnék. 35 vagyok, egyedül élek,egyedülálló vagyok...