Csongrád megye és kke,,,szívesen lennék házi barát!Igényes,diszkrét Férfi vagyok!!!
Cuckoldszex kedvelő párokkal ismerkednék..
Szeretnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 10. péntek 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 10. péntek 11:55
Törölt felhasználó (3147212)

senki nem ismerkedik ??
senki nem ismerkedik ??
Beleélvezős játékokat kedvelő hölgyet/párt keresek kellemes időtöltésre.
Sziasztok! Privátban?
(Ez egy válasz Kukori01 üzenetére (2020. 04. 08. szerda 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy barátságos házibarát a legfontosabb

Párnak házi barátja lennék 40 éves sportos férfi.
Hazibarat lennek parnal kor alkat nem szamit az lessz amit ti engedtek meg mackos vagyok
Dunaújvárosi hellyel rendelkező sport pasi hölgyet, párt fogadna minden jóra....
senki nem felel meg?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Jó lenne találni egy komoly párt akik mernek találkozni is...
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
nyékládháza környékén keresünk házi barátot.25 55 közti nagy farku férfit,rendszeres heti többszöri találkozásra.privin ... akár ma esti tali.min 17cm.
35-50 közötti pasit keresünk a közelünkbe házibarátnak!
feleség fiatal pasinak?privit
Bp-i érettebb korosztálybeli párnál tennék a hölgy örömére, illetve light-os bi dolgokban is benne lennék, de ezen a területen kezdő vagyok.