Keszthely, Zala,Somogy, stb
Párral, Höllgyel ismerkadnék, teljesen testközelről is
Minden megoldás érdekel

Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
A vírusos idők utánra házibarátot keresünk Szentendrén...
...40-50-es, sportos bi pasit...
...40-50-es, sportos bi pasit...
Hazibaratot keresünk hosszú távra baranyabol!
pár fejérböl?
senki nem ismerkedik?adatlap alapján?
Hölgy, Pár részére hetero pasi?
Sziasztok!
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Sziasztok
Dél Pesten párral ismerkednék , lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében!
Házibarát fogalom minden értelmében!
Dél Pesten párral ismerkednék , lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében!
Házibarát fogalom minden értelmében!
30èves ,izmos fèrfi vagyok nökkel vagy pàrokkal ismerkednék
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Szívesen csatlakoznák párhoz, házaspárhoz házibarátként cuckold, 3-as és egyébb finomságokra. leginkább Budapestről!
Sziasztok
Biszex naturista párral ismerkednék!
Biszex naturista párral ismerkednék!
Sziasztok
Budapesti párt keresek, a ffi lehet bi is,én bi vagyok
Budapesti párt keresek, a ffi lehet bi is,én bi vagyok
Amit most gondolok, inkább nem írom le, nehogy megsértődj!Helyette javaslom olvass és hallgass híreket!Aztán ha még értelmezni is tudod őket (egyetemi "végzettséggel" nem okozna problémát), akkor bőven okot ad az aggodalomra!Talán az válasz lehet a feltett kérdésedre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 10. péntek 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 10. péntek 11:55

Törölt felhasználó (3147212)

senki nem ismerkedik ??
Nézd meg a "roma pár" adatlapját. Talán össze jön. Ők meg pont pasit keresnek.
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2020. 04. 10. péntek 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 10. péntek 23:10

Roma párnál lennék diszkrét házibarát. Szopatnám kefélném a feleséget a férjével közösen.Írjatok.
Roma párnál lennék diszkrét házibarát. Szopatnám kefélném a feleséget a férjével közösen.Írjatok.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.