Sziasztok!
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Budapest, Pest megye, Fehérvár,... ? Párral ismerkednék, teljesen testközelből
Minden megoldás érdekel

Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,hölgyet vagy párt keresek esti vagy napközbeni talira Veszprém és környékéről.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok!Hétköznapi párokkal barátkoznék nem hétköznapi kalandokra.

Sziasztok,
Igényes, diplomás hetero 29 éves férfiként szívesen csatlakoznék párhoz 3.-nak hetero alapon a hölgy örömére.
Utazni tudok, Székesfehérváron lakok de 150-200 km-es sugarú körben szívesen utazok bárhová
Hétvégén pl: Miskolcra is látogatok.
Üdv,
Vboy007
Igényes, diplomás hetero 29 éves férfiként szívesen csatlakoznék párhoz 3.-nak hetero alapon a hölgy örömére.
Utazni tudok, Székesfehérváron lakok de 150-200 km-es sugarú körben szívesen utazok bárhová

Hétvégén pl: Miskolcra is látogatok.

Üdv,
Vboy007
Szép napot. Bp pasiként kedves pár barátja lennék. Ha nincs hol nálam megoldható. Akár ma is.
Dunaújvárosi masszírozni tudó hellyel rendelkező sportos pasi hölgyet, párt fogad....
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Melyik hölgy, vagy házaspár szeretne hosszútávra egy igényes, ápolt, diplomás férfit barátnak, házibarátnak?
Meghitt, bensőséges viszonyra és találkozásokra, gyengéd és szenvedélyes szexre vágyom.
Garantálom a diszkréciót!
Kisebb méretem és természetes, vagy fazonirozott fanszőrzetem van, potenciám viszont nagy.
Előnyben részesitem az idősebb korosztályt és a természetes, szőrös puncit
Meghitt, bensőséges viszonyra és találkozásokra, gyengéd és szenvedélyes szexre vágyom.
Garantálom a diszkréciót!
Kisebb méretem és természetes, vagy fazonirozott fanszőrzetem van, potenciám viszont nagy.
Előnyben részesitem az idősebb korosztályt és a természetes, szőrös puncit

Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,hölgyet vagy párt keresek esti vagy napközbeni talira Veszprém és környékéről.
Ismerkednék - nem most és nem azonnal - nagyon férfias aktív bi férfivel 40 feletti előnyben (kezdővel is) vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.
Nagykanizsai pár házibarátja lennék! 100% diszkrécióval.
Sziasztok!
Köszönöm.
Köszönöm.
Dunaújvárosi hellyel rendelkező sport pasi hölgyet, párt fogadna minden jóra....
sziasztok
Szóló pasiként ismerkednék párral,SOPRONBAN....
Szóló pasiként ismerkednék párral,SOPRONBAN....

Mi is keresünk pasít üzi