Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,hölgyet vagy párt keresek esti vagy napközbeni talira Veszprém és környékéről.
Ismerkednék - nem most és nem azonnal - nagyon férfias aktív bi férfivel 40 feletti előnyben (kezdővel is) vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.
Nagykanizsai pár házibarátja lennék! 100% diszkrécióval.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Dunaújvárosi hellyel rendelkező sport pasi hölgyet, párt fogadna minden jóra....
sziasztok
Szóló pasiként ismerkednék párral,SOPRONBAN....
Szóló pasiként ismerkednék párral,SOPRONBAN....

Mi is keresünk pasít üzi
Budapesti 60-as nem független ápolt pasi elszegődne párhoz hölgyhöz amolyan házi barátnak,van bent képem.
Jelentkezem én egy baszógép vagyok
(Ez egy válasz 71Gábor üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 12. vasárnap 08:15

Sziasztok
Dél Pesten párral ismerkednék , lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében!
Házibarát fogalom minden értelmében!
Dél Pesten párral ismerkednék , lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében!
Házibarát fogalom minden értelmében!
Megyek én van autóm csak tuti legyen és jólessz az asszonynak is meg nekünk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 13. hétfő 17:26
Törölt felhasználó (4320612)

45 éves nagy mellű, szeximádó párommal keresünk kitartó, megbízható pasikat 30-50 év között! Jöhetsz a havereddel is! Szeressétek a kemény szexet! Mindent vállalunk (homo kizárva). Erdély Udvarhely-Vásárhely-Csík környéki férfiak érdekelnek (a közelség miatt), de ha idejösz találunk megoldást. Nem szeretünk utazni, nincs idő arra. Csók a farkatokra (persze az asszonytól) !!!
Jelentkezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 12. vasárnap 08:58
Törölt felhasználó (4282152)

Hölgy, Pár részére hetero pasi?
Sziasztok idösebbpár barátja szexuálispartnere lennék,heteró meleg és biszexpárra gondoltam. Elönytélvez jászberény és környéke. Alkat és kornemlényeges ápoltság és diszkréció igen.
45 éves nagy mellű, szeximádó párommal keresünk kitartó, megbízható pasikat 30-50 év között! Jöhetsz a havereddel is! Szeressétek a kemény szexet! Mindent vállalunk (homo kizárva). Erdély Udvarhely-Vásárhely-Csík környéki férfiak érdekelnek (a közelség miatt), de ha idejösz találunk megoldást. Nem szeretünk utazni, nincs idő arra. Csók a farkatokra (persze az asszonytól) !!!
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
párt keresek akiket kényeztethetek , az sem baj ha határozott domináns pár vagytok Pest és Fejér megy kiprobalnam78@gmail.com
Keszthely, Zala,Somogy, stb
Párral, Höllgyel ismerkadnék, teljesen testközelről is
Minden megoldás érdekel

Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
A vírusos idők utánra házibarátot keresünk Szentendrén...
...40-50-es, sportos bi pasit...
...40-50-es, sportos bi pasit...
Hazibaratot keresünk hosszú távra baranyabol!