Dunaújvárosi masszírozni tudó hellyel rendelkező sportos pasi hölgyet, párt fogad....
Hatvanban bi pasi? oralpar808@gmail.com
sziasztok házibarátot keresünk mi heteró pár vagyunk többi részlet a lapunkon . kérlek olvasd el mielőtt ránk írsz . köszönöm
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,hölgyet vagy párt keresek esti talira Veszprém és környékéről.
sziasztok! 30s debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!
Kedves karantén anyucik! Rengeteg levélben olvasom, hogy együtt "kényszerültek" maradni jelenlegi vagy volt kapcsolatukkal egy fedél alatt. Erre nincs még a kormánynak mentőcsomagja, de én felajánlanék egyet. Elsőként is normál baráti hangvételben beszélgetnék, elterelném a figyelmét, oldanám a magányát. Aztán később gyakorlati órákat is vennénk amint lecsengett a nagy balhé
Teljesen mindegy független, nem független hány gyerekes, pocakos. Mindegyik verzió érdekel. Üdvözlettel, egy leendő imádója. (Ui: Nem kell rosszra gondolni, csak szeretem az anyucikat, de hát annyira aranyosak nem?!)

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Gödöllőn párhoz be szállnék hetero alapon 40 éves férfi........
privi..

Eger környékén lennék házibarát. Masszázs, finom erotika és szex.
Sziasztok! Nagyon jó barátommal keresünk hölgyet 3-as együttléthez (tapasztaltak vagyunk). Kor, súly, magasság nem számít. Hellyel rendelkezünk de akár utazunk is. Mind a ketten jóképű sportos 30-asok vagyunk. Csak akkor írj ha szereted amikor 2 pasi órákon át szétszed, és ha nem zavar hogy legalább 7x elélvezel.
bobbyyrobbi@freemail.hu
bobbyyrobbi@freemail.hu
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi, házi barátnak el szegődne hölgy örömére,képem van bent.
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,hölgyet vagy párt keresek esti talira Veszprém és környékéről.
Sziasztok
Szívesen Ismerkednék Budapesti páral
Szívesen Ismerkednék Budapesti páral
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Dunaújvárosi masszírozni tudó hellyel rendelkező sportos pasi hölgyet, párt fogad....
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Budapest, Pest megye, Fehérvár,... ? Párral ismerkednék, teljesen testközelből
Minden megoldás érdekel

Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,hölgyet vagy párt keresek esti vagy napközbeni talira Veszprém és környékéről.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.