Kár ,hogy messze vagytok
(Ez egy válasz roma pár üzenetére (2020. 04. 24. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
hát igen.duma az van
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 14:38

Törölt felhasználó (4304542)

Van alattam kemény kitartó fasz ha kell !! Ha én le rendezem elfog ájjulni
Van alattam kemény kitartó fasz ha kell !! Ha én le rendezem elfog ájjulni
(Ez egy válasz roma pár üzenetére (2020. 04. 24. péntek 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 06:37

Házibarátotot keresünk a feleségnek.nem egy gyors sexre,álandora keresünk lehetöleg nagy méretü fiut.környékröl keresünk,pest és hassonlo távolságrol,nem.foto minimum..ma estétöl aktuális.
Igényes, potens tapasztalt sportos férfi párokkal ismerkedne!!!
Sziasztok.
Budapest és környékén párt keresnék.
Budapest és környékén párt keresnék.
Sziasztok! Győr és környékén szeretnék házibarát lenni valakiknél
30 éves intelligens és közvetlen vagyok.

Sziasztok!Ma estére keresünk férfit MAX40 éves korig!Utazni nem tudunk de fogadni igen!Olyan férfit keresünk aki normális, közvetlen és jó humorú!Diszkréció adott és elvárt!
Házibarátja lennék olyan Hölgynek aki szereti ha masszírozzák,orálisan kényeztetik és szereti az átlagosnál vastagabb hímtagot.17-dik kerület és vonzásköre
Sziasztok mi is keresünk pasit
Házibarátotot keresünk a feleségnek.nem egy gyors sexre,álandora keresünk lehetöleg nagy méretü fiut.környékröl keresünk,pest és hassonlo távolságrol,nem.foto minimum..ma estétöl aktuális.
Dunaújvárosi masszírozni tudó hellyel rendelkező sportos pasi hölgyet, párt fogad....
Sziasztok!Holnap estére keresünk férfi partnert MAX 40ÉVES korig!Utazni tudj mi fogadunk!Közvetlen jó humorral rendelkező társat keresünk a hölgy kényeztetésére heteró alapon!privátban írjatok!puszi
Párral barátkoznék házilag.. smile ...Tatabánya, Esztergom...
Én is.
(Ez egy válasz 750es üzenetére (2020. 04. 23. csütörtök 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Házibarát "állást"keresnék.
Sziasztok!
A hétvégén 35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
A hétvégén 35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm

Kedves Pár! Elolvasnám én... ha, látható lenne...
Van egyáltalán, vagy nem mindenikek elérhető?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 20. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 20. hétfő 20:08

Törölt felhasználó (4219622)

sziasztok házibarátot keresünk mi heteró pár vagyunk többi részlet a lapunkon . kérlek olvasd el mielőtt ránk írsz . köszönöm
Üdv, házibarát, házibarát...
Mikor isszuk meg a ház borát?
Mikor isszuk meg a ház borát?

Sziasztok.Ismerkednék kecskeméten.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.