Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok! Házibarátot keresünk hölgytagunk rendszeres kielégítésére, rendszeres havi gumi nélküli találkákra. Dél-dunántúli házaspár vagyunk.
sziasztok ,mostani helyzetre való tekintettel egyenlőre csak ismerkedünk. . párként egyedülálló fiatalabb férfi társaságát keressük nem egy estére .. hely van .
Ápolt, kulturált bi férfit keresünk Hatvan környékéről. Privát leveleket várunk!
Szép szombatot!
Mai,izgalmas találkára keresnék hölgyet/párt.Lehet 2-es,3-as felállás,feleség(partner) kölcsönadás,
minden izgalmas és komolyan gondolt elképzelés érdekelne
Nem kell manöken alkattal rendelkezni, de ápolt külsővel és intelligenciával viszont igen! Lehet az érettebb korosztályból is,legyen elképzelésetek.
Én egy ápolt,önmagára igényes,intelligens pasi vagyok túlfűtött vágyakkal megáldva!
Eger+80 km-es körzetében elkocsikázok,helyem nincs.
Mai,izgalmas találkára keresnék hölgyet/párt.Lehet 2-es,3-as felállás,feleség(partner) kölcsönadás,
minden izgalmas és komolyan gondolt elképzelés érdekelne

Én egy ápolt,önmagára igényes,intelligens pasi vagyok túlfűtött vágyakkal megáldva!

sziasztok
Sziasztok!
A hétvégén 35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
A hétvégén 35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
Házibarátnak jelentkezem!
Macis alkatú vagyok nem nagy de vastag fasszal és mindig tele.
Fotóim vidijeim vannak fent, diszkréció adott és elvárt. Szívesen szopatnám a feleséged vagy basznám előtted.
Írjatok nyugodtan.
Macis alkatú vagyok nem nagy de vastag fasszal és mindig tele.
Fotóim vidijeim vannak fent, diszkréció adott és elvárt. Szívesen szopatnám a feleséged vagy basznám előtted.
Írjatok nyugodtan.

Sziasztok szívesen lennék házibarátja kedves pároknak,akik keresnek törpét nagy bottal!!! üzenetet várok,,,,,
ezek szerint senki?
Sziasztok.Normális és intelligens hölggyel vagy párral ismerkednék. Igényesen és szimpátia alap..
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Veszprém környékéről keresünk 40 heteró párként egy fiut.
Sziasztok. Bp pasiként kedves párt keresek, ha szinpatikus lennék csatlakoznék. Akár nálam is, pl ma estém is szabad
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok! Pár házibarátja lennék hosszú távon.
adatlapunk alapján keresünk!
Kár ,hogy messze vagytok
(Ez egy válasz roma pár üzenetére (2020. 04. 24. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
hát igen.duma az van
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 14:38

Törölt felhasználó (4304542)

Van alattam kemény kitartó fasz ha kell !! Ha én le rendezem elfog ájjulni