Sziasztok! Csinos párokhoz csatlakoznék, hosszabb távra is.
Akár nálam is.

Ápolt, önmagára is igényes bi férfi jelentkezését várom.
Budapesten ès vonzàskörzetèben megismernèk egy pàrt, a többi hàrmunkon múlik.
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok édeshármasra keresek beválalós párt hosszabb távra. Minden megoldás érdekel. Kor és alkat mellékes lényeg a szimpátia. Akiket hasonló dolgok izgatnak írjatok bátran és beszéljünk mi az elképzelés. Kazincbarcika és környékén keresek. Utazni és fogadni is tudlak titeket. Általában az esti órák felelnek meg a találkára. Köszi hogy el olvastad és írjátok ha érdekel a dolog sziasztok
Sziasztok!Egy kedves pár barátja lennék Csongrád megye és környékén!!
Sziasztok!
35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
Nyíregyházán domináns párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Holnapra, május 23-ra keresünk vékony, sportos, barna v. fekete hajú, nagyméretű srácot 35-ig, a környékbeli megyékből......messziről felesleges írni.....Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezzetek....
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!

sziasztok! Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben . UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
Kép nélkül ne keressen senki nekünk is van
renault68@freemail.hu
Kép nélkül ne keressen senki nekünk is van
renault68@freemail.hu
Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére.
Sziasztok! Ma este szállást keresek Budapesten. Csak privatba.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Házibarát állás betöltésére lehet jelentkezni. Állásinterjú már szombat este.
SZIASZTOK .Párként keresünk férfit aki hozzánk csatlakozna NEM MA ESTÉRE. .
Részletek a lapunkon .
Részletek a lapunkon .
Párral barátkoznék házilag.. Tatabánya, Esztergom...
Budapesten házibarátja lennék egy kedves párnak
Fiatal pasít keresünk