Ha 50-es pasiként írtál nekik, pedig egyértelműen 60 felettit keresnek, akkor nem gondolom, hogy indokolatlan a tiltás.
(Ez egy válasz Detto333 üzenetére (2020. 06. 11. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Nyalnálak élvezésig!
Kössz a tiltást, hogy húztalak a farkamra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 10. szerda 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 10. szerda 19:40
Törölt felhasználó (4327902)

Sziasztok. Csinos Baszos feleség vagyok. Miskolc és Eger környékén keresek 60 as pasit . Vagy impotens ffi t. Akit sokáig szophatok. Analsex kedvelő vagyok
Holnap 12 körül valaki? Csak idősebb ffi vagy pár
Sziasztok kedves párok! 31 éves igényes pasiként, szívesen lennék a hölgy örömére masszázzsal,vagy szállnék be harmadiknak hetero alapon.Budapest! Üzeneteket privátban várom. Üdv Zoli
Sziasztok!
40-es baranyai házaspárral barátja lennék.
Köszönöm.
40-es baranyai házaspárral barátja lennék.
Köszönöm.
Sziasztok!Párokat fogadnék rendszeresen Budaörsi házamban! Sok mindenre nyitott vagyok! Szívesen masszírozok!
Sziasztok. Csinos Baszos feleség vagyok. Miskolc és Eger környékén keresek 60 as pasit . Vagy impotens ffi t. Akit sokáig szophatok. Analsex kedvelő vagyok
Sziasztok! Ma délután, este talalkoznék Pesti párral... Szeretek, és tudok is masszírozni...
Sziasztok kedves GG Tagok,
nemrég regisztráltam az oldalra és izgatottan várom hasonló gondolkodású/szándékú hölgyek illetve párok megtisztelő érdeklődését!
nemrég regisztráltam az oldalra és izgatottan várom hasonló gondolkodású/szándékú hölgyek illetve párok megtisztelő érdeklődését!
Házibarárot keresünk. Mi 30as pár vagyunk mindkét félről bisex.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.

házibarátot keresünk egy fiatal-idősebb felálláshoz, írj ha érdekel
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!
Sziasztok! Hatvanban, vagy környékén hölgyet, párt keresek teljes diszkrécióval!
Sziasztok!
Elhanyagolt, kiéhezett hölgyet keresek diszkrét, hosszútávú szexkapcsolatra. Utazni és fogadni is tudok.
Üdv
Zoli
Elhanyagolt, kiéhezett hölgyet keresek diszkrét, hosszútávú szexkapcsolatra. Utazni és fogadni is tudok.
Üdv
Zoli
Sziasztok! Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék!
Szép estét!
Kecskeméten és környékén ismerkednék kedves, szimpatikus párral. Ha intelligens, igényes, ápolt, figyelmes partnert kerestek, akkor bátrab írjatok egy üzenetet.
"Minden lehetséges, semmi sem kötelező."
Kecskeméten és környékén ismerkednék kedves, szimpatikus párral. Ha intelligens, igényes, ápolt, figyelmes partnert kerestek, akkor bátrab írjatok egy üzenetet.
"Minden lehetséges, semmi sem kötelező."
Sziasztok !!
Imre vagyok! Szívesen ismerkednék 40+ hölgyekkel ! Esetleg párokhoz csatlakoznék !!!
Köszönöm Imre !
Imre vagyok! Szívesen ismerkednék 40+ hölgyekkel ! Esetleg párokhoz csatlakoznék !!!
Köszönöm Imre !
Sziasztok! Házibarát "állást" keresnék,az ország középső részén,de utazni is tudok..