Biszexfiúpár vagy melegpár barátságát keresemhosszútávra szolnok megyében,ápolt 60as biunipasi vagyok jászberényböl üdv Péter.
házibarátot keresünk 32 57 vunk
Sziasztok kedves párok! 31 éves igényes pasiként, szívesen lennék a hölgy örömére masszázzsal,vagy szállnék be harmadiknak hetero alapon.Budapest! Üzeneteket privátban várom. Üdv Zoli
Sziasztok!
Párral találkoznék komolyan!Normális,valós férfi vagyok és megbízható!Adatlapom kitöltve!Többit privatban!
Párral találkoznék komolyan!Normális,valós férfi vagyok és megbízható!Adatlapom kitöltve!Többit privatban!
Miért nem a saját dolgoddal foglalkozol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 11. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 11. csütörtök 20:20
Törölt felhasználó (25370)

Ha 50-es pasiként írtál nekik, pedig egyértelműen 60 felettit keresnek, akkor nem gondolom, hogy indokolatlan a tiltás.
Házibarát 45 évestől- kerestetik a téma leírása(fentebb narancssárga kiemeléssel) szerint.
Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt?
Leginkább hétköznap napközben érnék rá!! Igényes, izmos, szolis pasi vagyok! Kopasz, zöld szem! 20/5 fazonos intim! Hely, kocsi van! GYŐR és környèke!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt?
Leginkább hétköznap napközben érnék rá!! Igényes, izmos, szolis pasi vagyok! Kopasz, zöld szem! 20/5 fazonos intim! Hely, kocsi van! GYŐR és környèke!
Írj, írjatok!
Pár házibarátja lennék
Potens,nagyobb méretű srácként csatlakoznék...

Potens,nagyobb méretű srácként csatlakoznék...
Kezdőként keresek egy párt, akiknek a barátjuk lehetnék, rendszeresen, Kőszeg és 100km környékén. Én fiatal, macis, potens bi uni.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Ha 50-es pasiként írtál nekik, pedig egyértelműen 60 felettit keresnek, akkor nem gondolom, hogy indokolatlan a tiltás.
(Ez egy válasz Detto333 üzenetére (2020. 06. 11. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Nyalnálak élvezésig!
Kössz a tiltást, hogy húztalak a farkamra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 10. szerda 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 10. szerda 19:40
Törölt felhasználó (4327902)

Sziasztok. Csinos Baszos feleség vagyok. Miskolc és Eger környékén keresek 60 as pasit . Vagy impotens ffi t. Akit sokáig szophatok. Analsex kedvelő vagyok
Holnap 12 körül valaki? Csak idősebb ffi vagy pár
Sziasztok kedves párok! 31 éves igényes pasiként, szívesen lennék a hölgy örömére masszázzsal,vagy szállnék be harmadiknak hetero alapon.Budapest! Üzeneteket privátban várom. Üdv Zoli
Sziasztok!
40-es baranyai házaspárral barátja lennék.
Köszönöm.
40-es baranyai házaspárral barátja lennék.
Köszönöm.
Sziasztok!Párokat fogadnék rendszeresen Budaörsi házamban! Sok mindenre nyitott vagyok! Szívesen masszírozok!
Sziasztok. Csinos Baszos feleség vagyok. Miskolc és Eger környékén keresek 60 as pasit . Vagy impotens ffi t. Akit sokáig szophatok. Analsex kedvelő vagyok
Sziasztok! Ma délután, este talalkoznék Pesti párral... Szeretek, és tudok is masszírozni...
Sziasztok kedves GG Tagok,
nemrég regisztráltam az oldalra és izgatottan várom hasonló gondolkodású/szándékú hölgyek illetve párok megtisztelő érdeklődését!
nemrég regisztráltam az oldalra és izgatottan várom hasonló gondolkodású/szándékú hölgyek illetve párok megtisztelő érdeklődését!