Hölgyet,párt keresünk tartós kapcsolatra.Mi biszex pasi pár vagyunk!
Sziasztok. Párral ismerkednék Szabolcs megyében. Csak hetero alapon. Olyanokkal akik mernek is találkozni.
Számomra megdöbbentő, hogy szinte mindenki csak biszex alapon keres házibarátot. Hetero alapon esetleg valaki?

Sziasztok.Biszex uni fiatal pasi vagyok.
Budaörs,Szfehérvár,Dunaújváros,Tatabánya körzetében párt keresek mai talira.Lányt,hölgyet straponal,felcsatolhatósal.
Budaörs,Szfehérvár,Dunaújváros,Tatabánya körzetében párt keresek mai talira.Lányt,hölgyet straponal,felcsatolhatósal.
Házibarárot keresünk. Mi 30as pár vagyunk mindkét félről bisex.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
Sziasztok!
40-es baranyai házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
40-es baranyai házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
Sziasztok
25 èves vagyok,kissebb mérettel.Szîvesen ismerkednèk.
25 èves vagyok,kissebb mérettel.Szîvesen ismerkednèk.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
28 éves kedves, ápolt potens pasi vagyok, holnap azaz június 22 este csatlakoznék párhoz vagy nőhöz.
Intim méretem 18cm csupasz és vastag. Minden jóba benne vagyok, több menet is mehet.
Utazás nem gond, írj privibe akár telefonszámmal
28 éves kedves, ápolt potens pasi vagyok, holnap azaz június 22 este csatlakoznék párhoz vagy nőhöz.
Intim méretem 18cm csupasz és vastag. Minden jóba benne vagyok, több menet is mehet.
Utazás nem gond, írj privibe akár telefonszámmal
Sziasztok
Adatlapunk alapján keresünk.
De tényleg csak az írjon már légyszi aki minden feltételünknek megfelel!
Privátban
Adatlapunk alapján keresünk.
De tényleg csak az írjon már légyszi aki minden feltételünknek megfelel!
Privátban
Szia!
Olvass adatlapot! (Ez egy válasz Bi-Lacus üzenetére (2020. 06. 20. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvass adatlapot! (Ez egy válasz Bi-Lacus üzenetére (2020. 06. 20. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szexi
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 20. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 07:53

Törölt felhasználó (3976702)

Sziasztok!
Figyelmes,értelmes fiúval,férfivel ismerkednénk.
Figyelmes,értelmes fiúval,férfivel ismerkednénk.
Sziasztok! Ma estére keresnék társaságot hölgy vagy pár személyében! Fejér megye vagy Pest megye, Budapest környékén!
Sziasztok!
Sportos Bp-i férfi vagyok. Szívesen lennék házibarátja egy kedves párnak. Tantra masszázst tanultam és van tapasztalatom mint házibarát. Évekig voltam házibarát egy párnál. Írjatok rám szívesen beszélnék veletek viberen és találkoznék személyen, hogy megtudjuk mennyire működik a kémia.
Üdvözlettel
Antonio
Sportos Bp-i férfi vagyok. Szívesen lennék házibarátja egy kedves párnak. Tantra masszázst tanultam és van tapasztalatom mint házibarát. Évekig voltam házibarát egy párnál. Írjatok rám szívesen beszélnék veletek viberen és találkoznék személyen, hogy megtudjuk mennyire működik a kémia.
Üdvözlettel
Antonio
Sziasztok!
Erre hétvégére 3 párral is lebeszéltem sorban, hogy talizhatnánk, de egymás után mindegyik felszívódott. Valakikkel szívesen orvosolnám csalódottságom. 26 éves, hármasban tapasztalt, ápolt, értelmes pasi vagyok. Helyem van Bp-n.
Erre hétvégére 3 párral is lebeszéltem sorban, hogy talizhatnánk, de egymás után mindegyik felszívódott. Valakikkel szívesen orvosolnám csalódottságom. 26 éves, hármasban tapasztalt, ápolt, értelmes pasi vagyok. Helyem van Bp-n.
Biszex házibarátot keresünk, aki rendszeresen meglátogatna minket, ezért jó ha dél-dunántúli vagy.
Biszex fiúpárt vagy melegpárt keresek hosszútávú barátságra. 60as jászberényi bipasi vok.
sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Sziasztok!
Önmagára is igényes fiúkat keresünk. Átutazók, egy alkalmas, időhiánnyal küszködők kíméljenek.
Önmagára is igényes fiúkat keresünk. Átutazók, egy alkalmas, időhiánnyal küszködők kíméljenek.
das kannst du laut sagen
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 19. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 19. péntek 09:35
Törölt felhasználó (3147212)

kár,hogy senki nem ismerkedik az adatlapunk alapján,vagy ha ismerkedik,nem tud olvasni!