Swingerezésben, többesezésben jártas vagyok. Privát levelet várok!
Cuckold vagy 3as szexre keresek párt!
Intelligens, kellemesen nagy méretű pasi vagyok, Pesten élek, de sokat járok Miskolc-Debrecen-Nyíregyháza irányába.
Cuckold vagy 3as szexre keresek párt!
Intelligens, kellemesen nagy méretű pasi vagyok, Pesten élek, de sokat járok Miskolc-Debrecen-Nyíregyháza irányába.
Bi uni sub fiatal srácként keresek partnereket, főleg párokat Szombathely és környékén.
Minden szóba jöhet, írj.
Minden szóba jöhet, írj.
Beleélvezős játékokat kedvelő hölgyet/párt keresek kellemes időtöltésre.
Komárom és környéki srácot keresek vagy aki sokszor jár erre általában ..
28 éves vagyok .. keresek egy rendszeres partnert.. szopás.. dugás.. bármi jöhet.. smile max 50éves korig.
NEM EGYSZERI KALANDOT KERESEK! Partnert (jó lenne haver vagy inkább barát) időnkénti titkos talira..
Ismerjük meg előbb egymást! Tudjunk ellazulva engedni a kémia hatásának ha működik - élvezni amit egymásnak tudunk nyújtani.
Aki azonnal akar talizni .. vagy aki sose ér rá .. vagy csak nagy a szája ne keressen .
Ha így is érdekellek írj. smile
Diszkréció adott és elvárt!
28 éves vagyok .. keresek egy rendszeres partnert.. szopás.. dugás.. bármi jöhet.. smile max 50éves korig.
NEM EGYSZERI KALANDOT KERESEK! Partnert (jó lenne haver vagy inkább barát) időnkénti titkos talira..
Ismerjük meg előbb egymást! Tudjunk ellazulva engedni a kémia hatásának ha működik - élvezni amit egymásnak tudunk nyújtani.
Aki azonnal akar talizni .. vagy aki sose ér rá .. vagy csak nagy a szája ne keressen .
Ha így is érdekellek írj. smile
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék. 43 éves 170 65kg pasi vagyok
Sziasztok!
Sportos Bp-i férfi vagyok. Szívesen lennék házibarátja egy kedves párnak.
Tantra masszázst tanultam és van tapasztalatom mint házibarát.
Évekig voltam házibarát egy párnál.
Írjatok rám szívesen beszélnék veletek viberen és találkoznék személyen, hogy megtudjuk mennyire működik a kémia.
Van lakásom a belvárosban, tudlak fogadni és szívesen utazom.
Üdvözlettel
Antonio
Sportos Bp-i férfi vagyok. Szívesen lennék házibarátja egy kedves párnak.
Tantra masszázst tanultam és van tapasztalatom mint házibarát.
Évekig voltam házibarát egy párnál.
Írjatok rám szívesen beszélnék veletek viberen és találkoznék személyen, hogy megtudjuk mennyire működik a kémia.
Van lakásom a belvárosban, tudlak fogadni és szívesen utazom.
Üdvözlettel
Antonio
Biszex pasit (persze nem a biszexualitáson van a hangsúly de hárman úgy egyszerűbb) keresünk állandó házibarátnak... Mivel helyet nem vagy csak nagyon ritkán tudunk biztosítani ezért lakóhelyünk közelében keresünk partnert. Adatlapunkon olvasható pár információ amit itt nem ismételnénk...

Sziasztok. Feleségem részére keresnék egy 30-as masszőr srácot(csak masszázs) jul 1-ére de órákban, hely kellene.
Sajnos elég sok itt a kamu ember!!!! Nem lehet itt meg beszélgetni sem, nem meg mast....
Szép napot kívánunk!
Szoboszlón vagy Debrecenbe találkozó házibaráttal?
Szoboszlón vagy Debrecenbe találkozó házibaráttal?
Lányt, hölgyet, asszonyt, párt keresek kizárólag orális vágyak kielégítésére, viszonzás nélkül.
Sziasztok!
40-es házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
40-es házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
sziasztok
Engem nagyon izgatna a 7végi "vizsgafeladat"
extraként megmasszíroznám a Gyönyörű Hölgyet!
:-P (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2020. 06. 22. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 22. hétfő 09:16
Engem nagyon izgatna a 7végi "vizsgafeladat"
extraként megmasszíroznám a Gyönyörű Hölgyet!
:-P (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2020. 06. 22. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Házibarát állás betöltésére keresünk fiúkat. Jelentkezési feltételek megtalálhatók az adatlapunkon, próbamunka már hétvégén.
Házibarát állás betöltésére keresünk fiúkat. Jelentkezési feltételek megtalálhatók az adatlapunkon, próbamunka már hétvégén.
Sziasztok! Minél fiatalabb (persze 18+) párt keresek, akik szeretnének hármasban szexelni egy többesben tapasztalt, igényes, potens, 40-es férfival. Privátban elértek.
Sziasztok nőt vagy párt keresek adatlapom alapján! Kérem privátba keressetek!

Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok.
Hölgyet,párt keresünk tartós kapcsolatra.Mi biszex pasi pár vagyunk!
Sziasztok. Párral ismerkednék Szabolcs megyében. Csak hetero alapon. Olyanokkal akik mernek is találkozni.
Számomra megdöbbentő, hogy szinte mindenki csak biszex alapon keres házibarátot. Hetero alapon esetleg valaki?