Szép napot kívánunk!
Szoboszlón vagy Debrecenbe találkozó házibaráttal?
Szoboszlón vagy Debrecenbe találkozó házibaráttal?
Lányt, hölgyet, asszonyt, párt keresek kizárólag orális vágyak kielégítésére, viszonzás nélkül.
Sziasztok!
40-es házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
40-es házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
sziasztok
Engem nagyon izgatna a 7végi "vizsgafeladat"
extraként megmasszíroznám a Gyönyörű Hölgyet!
:-P (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2020. 06. 22. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 22. hétfő 09:16
Engem nagyon izgatna a 7végi "vizsgafeladat"
extraként megmasszíroznám a Gyönyörű Hölgyet!
:-P (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2020. 06. 22. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Házibarát állás betöltésére keresünk fiúkat. Jelentkezési feltételek megtalálhatók az adatlapunkon, próbamunka már hétvégén.
Házibarát állás betöltésére keresünk fiúkat. Jelentkezési feltételek megtalálhatók az adatlapunkon, próbamunka már hétvégén.
Sziasztok! Minél fiatalabb (persze 18+) párt keresek, akik szeretnének hármasban szexelni egy többesben tapasztalt, igényes, potens, 40-es férfival. Privátban elértek.
Sziasztok nőt vagy párt keresek adatlapom alapján! Kérem privátba keressetek!

Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok.
Hölgyet,párt keresünk tartós kapcsolatra.Mi biszex pasi pár vagyunk!
Sziasztok. Párral ismerkednék Szabolcs megyében. Csak hetero alapon. Olyanokkal akik mernek is találkozni.
Számomra megdöbbentő, hogy szinte mindenki csak biszex alapon keres házibarátot. Hetero alapon esetleg valaki?

Sziasztok.Biszex uni fiatal pasi vagyok.
Budaörs,Szfehérvár,Dunaújváros,Tatabánya körzetében párt keresek mai talira.Lányt,hölgyet straponal,felcsatolhatósal.
Budaörs,Szfehérvár,Dunaújváros,Tatabánya körzetében párt keresek mai talira.Lányt,hölgyet straponal,felcsatolhatósal.
Házibarárot keresünk. Mi 30as pár vagyunk mindkét félről bisex.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
Sziasztok!
40-es baranyai házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
40-es baranyai házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
Sziasztok
25 èves vagyok,kissebb mérettel.Szîvesen ismerkednèk.
25 èves vagyok,kissebb mérettel.Szîvesen ismerkednèk.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
28 éves kedves, ápolt potens pasi vagyok, holnap azaz június 22 este csatlakoznék párhoz vagy nőhöz.
Intim méretem 18cm csupasz és vastag. Minden jóba benne vagyok, több menet is mehet.
Utazás nem gond, írj privibe akár telefonszámmal
28 éves kedves, ápolt potens pasi vagyok, holnap azaz június 22 este csatlakoznék párhoz vagy nőhöz.
Intim méretem 18cm csupasz és vastag. Minden jóba benne vagyok, több menet is mehet.
Utazás nem gond, írj privibe akár telefonszámmal
Sziasztok
Adatlapunk alapján keresünk.
De tényleg csak az írjon már légyszi aki minden feltételünknek megfelel!
Privátban
Adatlapunk alapján keresünk.
De tényleg csak az írjon már légyszi aki minden feltételünknek megfelel!
Privátban
Szia!
Olvass adatlapot! (Ez egy válasz Bi-Lacus üzenetére (2020. 06. 20. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvass adatlapot! (Ez egy válasz Bi-Lacus üzenetére (2020. 06. 20. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szexi
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 20. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 07:53

Törölt felhasználó (3976702)

Sziasztok!
Figyelmes,értelmes fiúval,férfivel ismerkednénk.
Figyelmes,értelmes fiúval,férfivel ismerkednénk.