Írtam volna üzenetet nektek de nem tudok:(
Szívesen csatlakoznék hozzatok!! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 27. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 27. szombat 07:45
Szívesen csatlakoznék hozzatok!! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 27. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4267702)

Sziasztok szép reggelt erotikus napot és szenvedélyes és éjszakát. Mi is keresgélünk fiatalabb heteró férfit pest megyéből de nem ma estére. Ennél több kell és az a bizonyos szikra ami lángra lobbantja még a lepedőt is.
Sziasztok igen ezen az oldalon mindenki azt keresi ,de kevés aki lángra tudja lobbantani azt a lepedőt ,sajna ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 27. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 27. szombat 07:45
Törölt felhasználó (4267702)

Sziasztok szép reggelt erotikus napot és szenvedélyes és éjszakát. Mi is keresgélünk fiatalabb heteró férfit pest megyéből de nem ma estére. Ennél több kell és az a bizonyos szikra ami lángra lobbantja még a lepedőt is.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
házibarátot keresünk
Sziasztok!
Miskolcon és a környékén,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó párral!
Kölcsönös szimpátián alapuló, diszkrét titkos találkozáshoz!
Cuckold, szerepjáték, dp, és stb, minden megbeszélés kérdése.
Jelenleg nem keresünk párokat, egyedül csatlakoznék párokhoz.
Nem feltétel, de akár bi kíváncsisággal is. Szeretném diszkréten megélni az efféle vágyaimat is.
Én magamra és környezetemre is igényes férfi vagyok, 30-as, 180/100, sportos, izmos alkat.
Akit érdekel, privát üzenetben jelezze.
Miskolcon és a környékén,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó párral!
Kölcsönös szimpátián alapuló, diszkrét titkos találkozáshoz!
Cuckold, szerepjáték, dp, és stb, minden megbeszélés kérdése.
Jelenleg nem keresünk párokat, egyedül csatlakoznék párokhoz.
Nem feltétel, de akár bi kíváncsisággal is. Szeretném diszkréten megélni az efféle vágyaimat is.
Én magamra és környezetemre is igényes férfi vagyok, 30-as, 180/100, sportos, izmos alkat.
Akit érdekel, privát üzenetben jelezze.
Sziasztok nagy és vastag farkamal lenék házibarát.enyhe bi belefér. heves nográd borsod megyékben
Sziasztok!
40-es házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
40-es házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
Sziasztok. Szép napot. Bp pasiként kedves pár barátja lennék. Szabad hétvégével, az estéim szabadok. Akár nálam is megoldható
Mai nap házibarát állás betöltésére jelentkezőt tesztelnénk .Tapasztalat , kitartás , keménység , diszkréció ,kellemes méret stb feltétel .Fizetés helyben és azonnal.....
sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok !
Házibarát pozicióra jelentkeznék.
Tapasztalat van,utazás nem gond.
Házibarát pozicióra jelentkeznék.
Tapasztalat van,utazás nem gond.
Sziasztok.
Házibarátot keresünk a közelünkből.Lehetőleg tudj utazni és ne busszal vonattal. Többit priviben.
Házibarátot keresünk a közelünkből.Lehetőleg tudj utazni és ne busszal vonattal. Többit priviben.
hármasra keresünk
Sziasztok! Kaposváron és környékén házaspár barátja lennék hosszútávon!
Korban,alkatban hozzám hasonló párt keresek!
Üdv!
Korban,alkatban hozzám hasonló párt keresek!
Üdv!
Sziasztok. Bács megyèben hazibarat lennek, eretebb pár előny.
Sziasztok ! Nógrádban ki szeretne egy borotvált , szép farkincát leápolni ? Az első jelentkezőket , pontos labdával jutalmazom ! Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény , Salgótarján vonalon keresek !
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt?
Hely, kocsi van! GYŐR és környéke! 20/5 borotvált intim! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt?
Hely, kocsi van! GYŐR és környéke! 20/5 borotvált intim! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!