Idősebb, ápolt (50+) bi párhoz csatlakoznék!!!
Én 40 éves férfi vagyok.

Nagykanizsán biszex férfi tagú házaspárral ismerkednék!
Sziasztok!
Nem függetlenként keresek diszkréten párt Miskolcon és környékén.
30-as, fiatal, sportos/izmos testű, 180/100, bi kíváncsi srác vagyok.
Privát üzenetet várok, üdv. Zsolti
Nem függetlenként keresek diszkréten párt Miskolcon és környékén.
30-as, fiatal, sportos/izmos testű, 180/100, bi kíváncsi srác vagyok.
Privát üzenetet várok, üdv. Zsolti
Sziasztok. Párokkal ismerkednék Szabolcs megyében. Olyanokkal akik mernek is találkozni. A sok kamus, levelezgető miatt kérném, hogy csak azok írjanak akik tényleg akarnak találkozni. Ha a szimpátia meg van, akkor minden megtörténhet. Ha nincs, akkor sincs gond. Legfeljebb beszélgettünk egy jót. Csak hetero alapon.
házibarátot keresünk
Sziasztok!
40-es házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
40-es házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
Szentendrén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
Szentendrén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
Sziasztok,
Régebben már voltam többször is párok házibarátja és úgy érzem újra eljött az idő, hogy ismét csatlakozzak egy párhoz hosszútávú házibarátnak. Fontos az ápoltság és diszkréció, valamint a hölgy tagnál a vékony/sportos testalkat. Kérem privát üzenetben vegyétek fel velem a kapcsolatot.
Régebben már voltam többször is párok házibarátja és úgy érzem újra eljött az idő, hogy ismét csatlakozzak egy párhoz hosszútávú házibarátnak. Fontos az ápoltság és diszkréció, valamint a hölgy tagnál a vékony/sportos testalkat. Kérem privát üzenetben vegyétek fel velem a kapcsolatot.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Házi árát lennèk fejèrből
Sziasztok. Bp-i 30-50 közötti komoly igényes hetero házaspár barátja lennék a hölgy örömére ahol a hölgy szereti a potens kellemes nagyobb kitartó kemény méretet. Többit privátban.

Sziasztok. Párokkal ismerkednék Szabolcs megyében. Olyanokkal akik mernek is találkozni. A sok kamus, levelezgető miatt kérném, hogy csak azok írjanak akik tényleg akarnak találkozni. Ha a szimpátia meg van, akkor minden megtörténhet. Ha nincs, akkor sincs gond. Legfeljebb beszélgettünk egy jót. Csak hetero alapon.
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok.
sziasztok!
hlgyel párral ismerkednék.
dél pest kecskemét közt előny.
olyan írjon ki nem kamuzik...
hlgyel párral ismerkednék.
dél pest kecskemét közt előny.
olyan írjon ki nem kamuzik...
Írtam volna üzenetet nektek de nem tudok:(
Szívesen csatlakoznék hozzatok!! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 27. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 27. szombat 07:45
Szívesen csatlakoznék hozzatok!! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 27. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4267702)

Sziasztok szép reggelt erotikus napot és szenvedélyes és éjszakát. Mi is keresgélünk fiatalabb heteró férfit pest megyéből de nem ma estére. Ennél több kell és az a bizonyos szikra ami lángra lobbantja még a lepedőt is.
Sziasztok igen ezen az oldalon mindenki azt keresi ,de kevés aki lángra tudja lobbantani azt a lepedőt ,sajna ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 27. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 27. szombat 07:45
Törölt felhasználó (4267702)

Sziasztok szép reggelt erotikus napot és szenvedélyes és éjszakát. Mi is keresgélünk fiatalabb heteró férfit pest megyéből de nem ma estére. Ennél több kell és az a bizonyos szikra ami lángra lobbantja még a lepedőt is.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
házibarátot keresünk