Helló. Baszos idősebb ffi t keresünk Miskolc
Eger erintéssével. Mindegy a méret. De szeresd a szexet popó dugás. Csunyabeszéd kötelező. Nem 20 éveseket és nem 40 50 és ffiakat keresünk. Hanem pinabubus. Idősebb 60 as urakat. .
Eger erintéssével. Mindegy a méret. De szeresd a szexet popó dugás. Csunyabeszéd kötelező. Nem 20 éveseket és nem 40 50 és ffiakat keresünk. Hanem pinabubus. Idősebb 60 as urakat. .

Törölt felhasználó (3147212)

senki?
senki?
Sziasztok ,. . hetero párként egyedülálló fiatalabb . férfi társaságát keressük nem egy estére .. hely van ..Többi az adatlapunkon.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok Győr és környékén kimondottan bi férfitagú párral ismerkednék !!!! Ahol minimum alap a férfiak közötti kölcsönös orális játék !!!!
Kellemes masszázst ajánlok házibarátként.
Nagykanizsán biszex férfi tagú házaspárral ismerkednék!!
Sziasztok. Írtam privát. Köszönöm.
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2020. 06. 30. kedd 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 08:20

Szentendrén és környékén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
Sziasztok! Debrecenbe lány,pár egy quvados kikapcsolódásra? Elmenni a hármashegyre? Közben bármi megtörténne!
Valaki lát benne fantáziát írjon privátba! S én az elképzelést kibővítve kicsit! Sok szerencsét mindenkinek!
Valaki lát benne fantáziát írjon privátba! S én az elképzelést kibővítve kicsit! Sok szerencsét mindenkinek!
Sziasztok...!
Keszthely, Hévíz tersegeben üdülők barátja lennék,ha lehet 50 felettiek...
Keszthely, Hévíz tersegeben üdülők barátja lennék,ha lehet 50 felettiek...
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék, hosszútávú barátság reményében.
Helyem van

Szentendrén és környékén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
házibarátot keresünk bi jó mérettel rendelkező pasi személyében
házibarátot keresünk jó méretben
Aktuális még a mai nap is, csak Kecskeméten!
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2020. 06. 29. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok lányok!
Női beszállót keresünk, elsősorban a hölgy örömére.
Visszafogotak vagyunk, hetete 1x szexelünk hétfőtől-vasárnapig
Légy bátor és csatlakozz hozzánk, garantáltan nem bánod meg
CSAK LÁNYOK!!!!
Női beszállót keresünk, elsősorban a hölgy örömére.
Visszafogotak vagyunk, hetete 1x szexelünk hétfőtől-vasárnapig

Légy bátor és csatlakozz hozzánk, garantáltan nem bánod meg

CSAK LÁNYOK!!!!
Ma estére 40 feletti férfit fogadnánk.Legyél perverz és minimum 18-as mérettel rendelkezz!Méret alatt felesleges írnod.Pestiek vagyunk.
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok, hölgyek vagy párok házibarátja lennék Veszprém és környékéről