Sziasztok.Nyíregyházi párhoz csatlakoznék.
Sziasztok lányokkal pártokkal ismerkednnék Miskolc Barcika Ózd környékén
sziasztok! 26 éves pesti srác vagyok sok tetoválásal piercingel rendelkezek,párokhoz és hölgyhöz csatlakoznék !!!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok Győr és környékén kimondottan bi férfitagú párral ismerkednék !!!! Ahol minimum alap a férfiak közötti kölcsönös orális játék !!!!
Sziasztok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 30. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 23:08
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 30. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3147212)
senki?
Sziasztok!
40-es házaspár barátja lennék Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében.
Köszönöm.
40-es házaspár barátja lennék Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében.
Köszönöm.
Sziasztok. Jövő hétre keresnénk nagyfarkú Néger! fiút fiúkat feleség kényeztetésére. Jelentkező?
Ui. Csütörtök du tán. Péntek du tán. Baszhato vagyok
Helló. Baszos idősebb ffi t keresünk Miskolc
Eger erintéssével. Mindegy a méret. De szeresd a szexet popó dugás. Csunyabeszéd kötelező. Nem 20 éveseket és nem 40 50 és ffiakat keresünk. Hanem pinabubus. Idősebb 60 as urakat. .
Eger erintéssével. Mindegy a méret. De szeresd a szexet popó dugás. Csunyabeszéd kötelező. Nem 20 éveseket és nem 40 50 és ffiakat keresünk. Hanem pinabubus. Idősebb 60 as urakat. .
Törölt felhasználó (3147212)
senki?
senki?
Sziasztok ,. . hetero párként egyedülálló fiatalabb . férfi társaságát keressük nem egy estére .. hely van ..Többi az adatlapunkon.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Sziasztok Győr és környékén kimondottan bi férfitagú párral ismerkednék !!!! Ahol minimum alap a férfiak közötti kölcsönös orális játék !!!!
Kellemes masszázst ajánlok házibarátként.
Nagykanizsán biszex férfi tagú házaspárral ismerkednék!!
Sziasztok. Írtam privát. Köszönöm.
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2020. 06. 30. kedd 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 08:20
Szentendrén és környékén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
Sziasztok! Debrecenbe lány,pár egy quvados kikapcsolódásra? Elmenni a hármashegyre? Közben bármi megtörténne!
Valaki lát benne fantáziát írjon privátba! S én az elképzelést kibővítve kicsit! Sok szerencsét mindenkinek!
Valaki lát benne fantáziát írjon privátba! S én az elképzelést kibővítve kicsit! Sok szerencsét mindenkinek!
Sziasztok...!
Keszthely, Hévíz tersegeben üdülők barátja lennék,ha lehet 50 felettiek...
Keszthely, Hévíz tersegeben üdülők barátja lennék,ha lehet 50 felettiek...

kuka1224
Irena