Sziasztok lányokkal pártokkal ismerkednnék Miskolc Barcika Ózd környékén
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távra is, komoly, határozott pár levelét várom köszönöm !
Sziasztok. Szép napot kívánok. 40-es ápolt és intelligens férfiként párokhoz csatlakoznék hosszútávra. Dunaharaszti és kke.
Sziasztok! Biszex házibarátot keresünk, aki rendszeresen meglátogatna minket. Mi dél-dunántúli házaspár vagyunk.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk ,olyat aki utazni is tud valamint nem délelőtti műszakra,délelőtt mi dolgozunk.
Házibarátot keresünk ,olyat aki utazni is tud valamint nem délelőtti műszakra,délelőtt mi dolgozunk.
Sziasztok!
Pár házibarátja lennék hosszútávra Kaposváron vagy annak környékén70-80 km-ig! Szigetvár,Pécs,Dombóvár,Nagykanizsa stb.
49éves,független,nem dohányzó pasi vagyok.
Üdv!
Pár házibarátja lennék hosszútávra Kaposváron vagy annak környékén70-80 km-ig! Szigetvár,Pécs,Dombóvár,Nagykanizsa stb.
49éves,független,nem dohányzó pasi vagyok.
Üdv!
Sziasztok!
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
Sziasztok!
Írtam privát üzenetet. (Ez egy válasz izgipárpasit üzenetére (2020. 07. 12. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 12. vasárnap 19:07
Írtam privát üzenetet. (Ez egy válasz izgipárpasit üzenetére (2020. 07. 12. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Július 17-18.-án Pénteken,Szombaton Tihanyban leszünk! Párok,lányok,fiúk,csatlakozhatnak,ha igényes,diszkrét,és szexcentrikusak! csiniparocska@gmail.com
Július 17-18.-án Pénteken,Szombaton Tihanyban leszünk! Párok,lányok,fiúk,csatlakozhatnak,ha igényes,diszkrét,és szexcentrikusak! csiniparocska@gmail.com
Sziasztok!

házibarátot keresünk
Szentendrén és környékén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
...kisebb méret nem hátrány!
...kisebb méret nem hátrány!
Szegedi szeximádó nyitott pár házibarátja lennék. Én ápolt jó méretű, hosszabb szeretkezést szerető férfi vagyok. Privátba írjatok!
Sziasztok,ápolt,igényes,bátor!!!potens,férfi vagyok!!!!maximalisan diszkrét és tisztelet tudó!!határozot vagyok tudom mit akarok és hogy miért vagyok it!!!merek találkozni is és szexelni is!!!!!nem internet Huszár vagyok és csakis olyan párokat keresek akik mernek is találkozni és szexelni is!!!!imadom a hármas felálást és ennek érdekében meg is teszek mindent hogy mindenki számára nagy elvezet legyen a kis játékunk!szererem szexben a játékokat a huncutkodast a csibészséget,szeretem elcsábítani a nőt csipkelődni vele és kacérkodni!kerlek benneteket hogy csak komoly pár írjon!!!
házibarátot keresünk jóméretű nyitott pasi személyében kortól függetlenül
Lányokat, párokat keresek szabadidő kellemes eltöltésére, részletek az adatlapomon.
Független férfiként ismerkednék.Szivesen lennék házibarát,esetleg kukkolást kedvelő párhoz is társulnék,mindenre nyitottan.Helyem van,bár szerény,de szivesen látok bárkit,akár egy-két napra szállásként is igénybe vehetően.Kedves,barátságos emberek társaságát keresem kizárólag.
Sziasztok!
Beszállnék párhoz. Nagyméretű, helyes, magas fiú vagyok. Írjatok.
Tamás
Beszállnék párhoz. Nagyméretű, helyes, magas fiú vagyok. Írjatok.
Tamás
Sziasztok!
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.