Szegedi pár házibarátja lennék
Párt keresek. Privát
Sziasztok párral ismerkednék határozott, intelligens , magáradó 33 éves Győri srác vagyok.
Komoly határozott , szenvedélyes pár levelét várom , akik szeretik a creampies, cuckold,hármas szexet ha magatokra ismertetek írjatok, de csak komolyan akár ha sikerül hosszabb távra is !
Komoly határozott , szenvedélyes pár levelét várom , akik szeretik a creampies, cuckold,hármas szexet ha magatokra ismertetek írjatok, de csak komolyan akár ha sikerül hosszabb távra is !
sziasztok . keresünk az oldalunkon leírtak alapján.heteró fiatal férfit
Nővel vagy Párral ismerkednék hosszabb távú kapcsolat reményében. Többlövetű, potens, kéjenc, egyedül élő, egyedülálló vagyok.
Sziasztok!
Vèkony fèrfi 25èv körül?!
Vèkony fèrfi 25èv körül?!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék közös nyaralás és további kapcsolat céljából!

Kedves lányok, párok!
Holnap napközben Debrecenben leszek és kihasználva az alkalmat szívesen benne lennék egy találkozóban pár izgalmas óra erejéig.
Részemről maximális a diszkréció és a higiénia, örömmel venném hasonló partner, partnerek jelentkezését akár itt, vagy emailben a kedvessracnyh kuk gmail pont com címen.
Az idő rövidsége ellenére is bízom abban, hogy sikerül összehozni egy nagyszerű találkozót!
Holnap napközben Debrecenben leszek és kihasználva az alkalmat szívesen benne lennék egy találkozóban pár izgalmas óra erejéig.
Részemről maximális a diszkréció és a higiénia, örömmel venném hasonló partner, partnerek jelentkezését akár itt, vagy emailben a kedvessracnyh kuk gmail pont com címen.
Az idő rövidsége ellenére is bízom abban, hogy sikerül összehozni egy nagyszerű találkozót!
Sziasztok!
Július 22-től 25-ig Siófokon nyaralunk. Várjuk privátban az adatlapunknak megfelelő párok, hölgyek, urak jelentkezését.
L&M
Július 22-től 25-ig Siófokon nyaralunk. Várjuk privátban az adatlapunknak megfelelő párok, hölgyek, urak jelentkezését.
L&M
Sziasztok!
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Utazás nem gond !

40/185/88 ápolt független pasiként ismerkednék!
Sziasztok.
Ma-holnap Budapesten Párt keresnék,adatlap szerint most egyedül
Helyem van 19ker. felujitas.attila@gmail.com elérhető vagyok.
Sziasztok. Norbert vagyok ápolt igényes 40es masször pasi. Programot keresek péntek estére. Norbi.
Sziasztok.
Sziasztok!
Keves,nyitott pár házibarátja lennék, akár hosszútávra is!
49éves fiatalos,nem dohányzó pasi vagyok.
Helyem nincs de szivesen utazom,Kaposvár és kk.70-80 km-ig.
Üdv!
Keves,nyitott pár házibarátja lennék, akár hosszútávra is!
49éves fiatalos,nem dohányzó pasi vagyok.
Helyem nincs de szivesen utazom,Kaposvár és kk.70-80 km-ig.
Üdv!
Sziasztok,házaspárt keresek!megbizhato,ápolt,korrekt,férfi vagyok!imadom a szexet!nagyon szeretem a hármas felálást,nagyon szeretek adni is nem csak kapni!oda figyelek a partneremre!maximalisan diszkrét vagyok!érlek csak olyan pár írjon aki nem tűnik el csak így hipp hopp!!!!és ne csak kép gyűjtögető párok vagy csak pasik írjanak borzasztó elegem van belőletek!!!!!!!!csak komoly párok!!!!!!!
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék!
Szia , sziasztok !
Utazás nem gond !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Szívesen ismerkednék párokkal Bp-n, vagy az agglomerációban. Nem az első ilyen alkalom lenne, gyakorlatilag szexuális segédeszközként működnék a hölgy örömére. Levelezés helyett a személyes találkozóban hiszek, ha nyitottak vagytok, gyakorlatilag bármelyik nap összefuthatunk.