Szép napot! Keszthely környékén keresek Párt, kivel ismerkedhetnénk, teljesen testközelből is
Minden megoldás érdekel

Sziasztok szüzességem elvesztésre keresnék olyan nőt vagy párt aki ebben tudna segíteni...
Kérem csak olyan keressen aki komolyan is gondolja..
Kérem csak olyan keressen aki komolyan is gondolja..

potens, kéjenc,többlövetű, fiatal, sportos, egyedülálló, egyedül élő srác keresi hosszabb távon hasonló partnerét. (Csak Nő vagy Pár. Szóval Párral is szívesen megismerkedem ameddig egyedülálló vagyok...)
Sziasztok hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék harmadik félnek hármasban sok tapasztalatom van.Budapesten lakom helyem nincs de utazni tudok 34 éves sportos testalkatú jóképű férfi vagyok akit érdekel írjon privátba üdv Bandi
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékora helyünk van!

Hali.
Hölgyet,esetleg jó fej párt keresek rövid vagy hosszabb távra heteró alapon.
Többesben jártas,fétisheket kedvelő srác vagyok,minden korosztály érdekel,keressetek üziben.
Hölgyet,esetleg jó fej párt keresek rövid vagy hosszabb távra heteró alapon.
Többesben jártas,fétisheket kedvelő srác vagyok,minden korosztály érdekel,keressetek üziben.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok!
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
Sziasztok! Igényes, ápolt, fiatalos pasiként keresek párokat, hölgyeket szex kapcsolatra. Életvidám, értelmes párokat keresek. Fontos számomra a higiénia és a diszkréció!
sziasztok . keresünk az oldalunkon leírtak alapján.heteró fiatal férfit
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok! Kedves, idősebb (50+), ápolt pár házibarátja lennék hosszú távon!

Szegedi pár házibarátja lennék
Köszi hogy szólsz már át írtam,bocsi.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Hölgyet, párt keresek hetero alapon. Vas, Zala, Gy-M-S megye. Utazni tudok, helyem van! Írj privátban!
Sziasztok!Házibaràt lennnék!
:P szexi
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2020. 07. 17. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 17. péntek 16:18

Házibarát állás betöltésére keresünk fiúkat. Jelentkezési feltételek megtalálhatók az adatlapunkon, próbamunka már hétvégén.
Bi házibarátot keresünk
Budapesti nem független 60-as nem lepusztult pasi elszegődne házi barátnak a hölgy örömére.