Nimfoman érett tapasztalat telt perverz nővel ismerkednek. Esetleg pár fisting sguirt, duplán punciba, de szívesen dugnek tele élvezet nagy puncit is. Legyél értelmes nyitott és intelligens.
Méretes pasit keres igenyes fiu lany par
Házibarát állás betöltésére keresünk fiúkat. Jelentkezési feltételek megtalálhatók az adatlapunkon.
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi,házi barátnak elszedődne hölgy örömére,szeretek nyalakodni.
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Házaspárral szívesen ismerkednék 50év körül vagy felett is. Szeretkezéseteket szeretném megnézni, és persze esetleg többet is, vagy csak passzív maradnék. Formàsan teltebb alkatot kedvelem de a szimpátia is lényeges szempont számomra , normális, 39 éves férfi vagyok. Ha izgatna titeket is viszont, ismerkedjünk, írj belső üzenetet! (keleti országrész)
Sziasztok.Tomi vagyok.28 éves.Helyes,átlagos alkatú +18 méretű.
Nagy potenciával.3ban tapasztalt.
Mai nap keresek párokat 3 hoz.
Pest,Fejér és Komárom megyén belül utazni tudok.
Privibe keretek.
Nagy potenciával.3ban tapasztalt.
Mai nap keresek párokat 3 hoz.
Pest,Fejér és Komárom megyén belül utazni tudok.
Privibe keretek.
Sziasztok
Budapest és vonzáskörzetében szívesen betoltenék házibárat szerepet, 29 éves egyedülálló férfi vagyok! Privat uzenetek várom
Budapest és vonzáskörzetében szívesen betoltenék házibárat szerepet, 29 éves egyedülálló férfi vagyok! Privat uzenetek várom
35 éves, sportos alkatú, potens, kéjenc, többlövetű, egyedül élő, egyedülálló vagyok. Adatlapomon sok mindent megtalálsz
Írj ha komolyan ismerkednél nem csak itt pötyögnél.

Szép napot! Keszthely környékén keresek Párt, kivel ismerkedhetnénk, teljesen testközelből is
Minden megoldás érdekel

Sziasztok szüzességem elvesztésre keresnék olyan nőt vagy párt aki ebben tudna segíteni...
Kérem csak olyan keressen aki komolyan is gondolja..
Kérem csak olyan keressen aki komolyan is gondolja..

potens, kéjenc,többlövetű, fiatal, sportos, egyedülálló, egyedül élő srác keresi hosszabb távon hasonló partnerét. (Csak Nő vagy Pár. Szóval Párral is szívesen megismerkedem ameddig egyedülálló vagyok...)
Sziasztok hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék harmadik félnek hármasban sok tapasztalatom van.Budapesten lakom helyem nincs de utazni tudok 34 éves sportos testalkatú jóképű férfi vagyok akit érdekel írjon privátba üdv Bandi
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékora helyünk van!

Hali.
Hölgyet,esetleg jó fej párt keresek rövid vagy hosszabb távra heteró alapon.
Többesben jártas,fétisheket kedvelő srác vagyok,minden korosztály érdekel,keressetek üziben.
Hölgyet,esetleg jó fej párt keresek rövid vagy hosszabb távra heteró alapon.
Többesben jártas,fétisheket kedvelő srác vagyok,minden korosztály érdekel,keressetek üziben.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok!
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
Sziasztok! Igényes, ápolt, fiatalos pasiként keresek párokat, hölgyeket szex kapcsolatra. Életvidám, értelmes párokat keresek. Fontos számomra a higiénia és a diszkréció!
sziasztok . keresünk az oldalunkon leírtak alapján.heteró fiatal férfit
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!