Bi párt kényeztnék
Sziasztok. Házibarát állás betöltésére megpróbálom hátha felvesznek Bp-i normális kedves vidám kultúrált ápolt igényes nem dohányzó szakáll bajusz nélküli hetero potens kellemes méretű 1 tetkó elegáns szemüveg, 189-95-40 mérettekkel. És referenciám van mert voltam már régebben házibarát pár-nak csakis a hölgy örömére. Privátban kérném a jelentkezéshez a felvételt. Köszönöm.))

Házibarát lennék egy igazi belevaló párnak. Kor alkat nem számít. Igényes 40 es...
Megpróbálom ismét, hátha most nagyobb sikerrel járok!
Tehát, olyas valakit keresek, aki a beleegyezésemmel bepróbálkozna páromnál úgy, hogy a ő nem tudná, hogy ezt az egészet én kezdeményeztem
23-35 év közötti, igényes, ápolt és diszkrét srácot keresek a célra, aki az ismerkedés elején mer arcos képet mutatn, ezzel elkerülve a felesleges köröket,mivel ismerem a párom ízlését. Természetesen amennyiben sikerrel jár az illető, előttem azt tehet vele amit csak szeretne, amire rá tudja venni.
Miskolc környékiek vagyunk, így tehát elsősorban innen keresnék.
Tehát, olyas valakit keresek, aki a beleegyezésemmel bepróbálkozna páromnál úgy, hogy a ő nem tudná, hogy ezt az egészet én kezdeményeztem
23-35 év közötti, igényes, ápolt és diszkrét srácot keresek a célra, aki az ismerkedés elején mer arcos képet mutatn, ezzel elkerülve a felesleges köröket,mivel ismerem a párom ízlését. Természetesen amennyiben sikerrel jár az illető, előttem azt tehet vele amit csak szeretne, amire rá tudja venni.
Miskolc környékiek vagyunk, így tehát elsősorban innen keresnék.
Nógrádban bi-házaspárhoz csazlakoznék harmadiknak ! Rétság, Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi vonalon !
Házibarárot keresünk. Mi 30as pár vagyunk mindkét félről bisex.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
Sziasztok.
Szimpatikus, igényes házaspárral ismerkednék hosszútávon, akár mindkét fél örömére!
A hölgyet mindenképp, de igény esetén a férjet is kényeztetném!
Benne lennék egyoldalúan is, ahol szájjal kényeztetném a férjet, de lehetséges a kölcsönös kényeztetés is.
Igényes, ápolt, értelmiségi férfi volnék.
Kort, alkatot, testszőrzetet illetően nincs elvárásom, de az igényesség nagyon fontos!
Irj belső levelet, vagy komaromipasi kukac gmail.com
Szimpatikus, igényes házaspárral ismerkednék hosszútávon, akár mindkét fél örömére!
A hölgyet mindenképp, de igény esetén a férjet is kényeztetném!
Benne lennék egyoldalúan is, ahol szájjal kényeztetném a férjet, de lehetséges a kölcsönös kényeztetés is.
Igényes, ápolt, értelmiségi férfi volnék.
Kort, alkatot, testszőrzetet illetően nincs elvárásom, de az igényesség nagyon fontos!
Irj belső levelet, vagy komaromipasi kukac gmail.com
Sziasztok. Szép napot. Bp pasiként párokhoz csatlakoznék. A héten nagyon szabad vagyok
ha ugy van akár nálam is megoldható.

Sziasztok! "házibarát" állást keresnék..
Nimfoman érett tapasztalat telt perverz nővel ismerkednek. Esetleg pár fisting sguirt, duplán punciba, de szívesen dugnek tele élvezet nagy puncit is. Legyél értelmes nyitott és intelligens.
Méretes pasit keres igenyes fiu lany par
Házibarát állás betöltésére keresünk fiúkat. Jelentkezési feltételek megtalálhatók az adatlapunkon.
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi,házi barátnak elszedődne hölgy örömére,szeretek nyalakodni.
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Házaspárral szívesen ismerkednék 50év körül vagy felett is. Szeretkezéseteket szeretném megnézni, és persze esetleg többet is, vagy csak passzív maradnék. Formàsan teltebb alkatot kedvelem de a szimpátia is lényeges szempont számomra , normális, 39 éves férfi vagyok. Ha izgatna titeket is viszont, ismerkedjünk, írj belső üzenetet! (keleti országrész)
Sziasztok.Tomi vagyok.28 éves.Helyes,átlagos alkatú +18 méretű.
Nagy potenciával.3ban tapasztalt.
Mai nap keresek párokat 3 hoz.
Pest,Fejér és Komárom megyén belül utazni tudok.
Privibe keretek.
Nagy potenciával.3ban tapasztalt.
Mai nap keresek párokat 3 hoz.
Pest,Fejér és Komárom megyén belül utazni tudok.
Privibe keretek.
Sziasztok
Budapest és vonzáskörzetében szívesen betoltenék házibárat szerepet, 29 éves egyedülálló férfi vagyok! Privat uzenetek várom
Budapest és vonzáskörzetében szívesen betoltenék házibárat szerepet, 29 éves egyedülálló férfi vagyok! Privat uzenetek várom
35 éves, sportos alkatú, potens, kéjenc, többlövetű, egyedül élő, egyedülálló vagyok. Adatlapomon sok mindent megtalálsz
Írj ha komolyan ismerkednél nem csak itt pötyögnél.

Szép napot! Keszthely környékén keresek Párt, kivel ismerkedhetnénk, teljesen testközelből is
Minden megoldás érdekel

Sziasztok szüzességem elvesztésre keresnék olyan nőt vagy párt aki ebben tudna segíteni...
Kérem csak olyan keressen aki komolyan is gondolja..
Kérem csak olyan keressen aki komolyan is gondolja..