Biszexuális házibarátot keresünk
Sziasztok!
Elsősorban Békés megyében igényes, intelligens párral ismerkednék, akik szívesen vennék egy férfi ismerkedési szándékát!
Elsősorban Békés megyében igényes, intelligens párral ismerkednék, akik szívesen vennék egy férfi ismerkedési szándékát!
Talán, de csakis heteró alapon, semmi pasis bikedés. Kizárólag a nő kielégítésére, szeretek masszírozni és fotózni. Többek szerint jól csinálom. Vékony vagy normál csajokkal. Buda és környéke, mondjuk Budaörs, -keszi , Diósd ,Érd,...Nem baj ha van valami felső oktatási intézményben szerzett tapasztalatod

Sziasztok! Hölgyet nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta

Sziasztok. Vásárosnamény, Mátészalka környékéről ismerkednék párral. Csak hetero alapon.
Igényes házaspárral szeretnek találkozni ismerkedni.
Hosszú távra keresek egy igényes megbízható párt a hölgy közös kényeztetésére de akár egyedül is a férj vagy párja jelenlétében is.
47 eves 183 magas 90 kg komoly potens pasi átlagos mérettel. Gödöllő - Pest megye - Budapest
Hosszú távra keresek egy igényes megbízható párt a hölgy közös kényeztetésére de akár egyedül is a férj vagy párja jelenlétében is.
47 eves 183 magas 90 kg komoly potens pasi átlagos mérettel. Gödöllő - Pest megye - Budapest

Sziasztok! Idős högyet vagy házaspárhoz csatlakoznèk mind a kèt fèl örömère.
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
helló
Kedves párral ismerkednék budapesten hosszú távra. Hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Kedves párral ismerkednék budapesten hosszú távra. Hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Miskolcon ma valaki csak Miskolci írj privit
Sziasztok! Holnap találkoznék Kecskeméten! Csak privátban!
Sziasztok!
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
sziasztok . keresünk az oldalunkon leírtak alapján.fiatalabb heteró férfit
Bi párt kényeztnék
Sziasztok. Házibarát állás betöltésére megpróbálom hátha felvesznek Bp-i normális kedves vidám kultúrált ápolt igényes nem dohányzó szakáll bajusz nélküli hetero potens kellemes méretű 1 tetkó elegáns szemüveg, 189-95-40 mérettekkel. És referenciám van mert voltam már régebben házibarát pár-nak csakis a hölgy örömére. Privátban kérném a jelentkezéshez a felvételt. Köszönöm.))

Házibarát lennék egy igazi belevaló párnak. Kor alkat nem számít. Igényes 40 es...
Megpróbálom ismét, hátha most nagyobb sikerrel járok!
Tehát, olyas valakit keresek, aki a beleegyezésemmel bepróbálkozna páromnál úgy, hogy a ő nem tudná, hogy ezt az egészet én kezdeményeztem
23-35 év közötti, igényes, ápolt és diszkrét srácot keresek a célra, aki az ismerkedés elején mer arcos képet mutatn, ezzel elkerülve a felesleges köröket,mivel ismerem a párom ízlését. Természetesen amennyiben sikerrel jár az illető, előttem azt tehet vele amit csak szeretne, amire rá tudja venni.
Miskolc környékiek vagyunk, így tehát elsősorban innen keresnék.
Tehát, olyas valakit keresek, aki a beleegyezésemmel bepróbálkozna páromnál úgy, hogy a ő nem tudná, hogy ezt az egészet én kezdeményeztem
23-35 év közötti, igényes, ápolt és diszkrét srácot keresek a célra, aki az ismerkedés elején mer arcos képet mutatn, ezzel elkerülve a felesleges köröket,mivel ismerem a párom ízlését. Természetesen amennyiben sikerrel jár az illető, előttem azt tehet vele amit csak szeretne, amire rá tudja venni.
Miskolc környékiek vagyunk, így tehát elsősorban innen keresnék.
Nógrádban bi-házaspárhoz csazlakoznék harmadiknak ! Rétság, Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi vonalon !
Házibarárot keresünk. Mi 30as pár vagyunk mindkét félről bisex.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.