Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár - Veszprém és környékén
Üdv! Kalandvágyó párok odaadó házibarátja, engedelmes kis szolgálja lennék. Vagy a hölgyet tenni azzá. Vagy ki tudja..
Akár heti rendszerességel. Hely ok.

Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Barátságos házaspár 42 feletti függetlent ffi-t keres barátkozásra.Kapcsolattartás kizárólag facebook chaten.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Szentendrén keresünk 40-es, 50-es bi házibarátot!
Sziasztok. Potens ápolt pasiként párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Priv levelet várok. Köszi. Sziasztok.
macis pasiként lennék házibarát...
Sziasztok!
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
Sziasztok!Házibarátja lennék bi párnák.Képet kérésre küldök.
Üresedés miatt kiadó házibaráti állás ,szimpatikus ,diszkrét ,kellemes méretű férfit keresnénk tapasztalattal és hellyel rendelkezőt .Fizetés természetben és azonnal .....
helló
Kedves párral ismerkednék budapesten hosszú távra. Hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Kedves párral ismerkednék budapesten hosszú távra. Hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Sziasztok valós bi srácot keresünk aki tud fogadni Dunakeszi közeléből.
Viki Attila
Viki Attila
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es bi házibarátot!
Biszexuális házibarátot keresünk
Sziasztok!
Elsősorban Békés megyében igényes, intelligens párral ismerkednék, akik szívesen vennék egy férfi ismerkedési szándékát!
Elsősorban Békés megyében igényes, intelligens párral ismerkednék, akik szívesen vennék egy férfi ismerkedési szándékát!
Talán, de csakis heteró alapon, semmi pasis bikedés. Kizárólag a nő kielégítésére, szeretek masszírozni és fotózni. Többek szerint jól csinálom. Vékony vagy normál csajokkal. Buda és környéke, mondjuk Budaörs, -keszi , Diósd ,Érd,...Nem baj ha van valami felső oktatási intézményben szerzett tapasztalatod

Sziasztok! Hölgyet nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta

Sziasztok. Vásárosnamény, Mátészalka környékéről ismerkednék párral. Csak hetero alapon.