Sziasztok!
Elsősorban Békés megyében igényes, intelligens párral ismerkednék, akik szívesen vennék egy férfi ismerkedési szándékát!
Elsősorban Békés megyében igényes, intelligens párral ismerkednék, akik szívesen vennék egy férfi ismerkedési szándékát!
Biszexuális házibarátot keresünk
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es bi házibarátot!
Sziasztok valós bi srácot keresünk aki tud fogadni Dunakeszi közeléből.
Viki Attila
Viki Attila
helló
Kedves párral ismerkednék budapesten hosszú távra. Hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Kedves párral ismerkednék budapesten hosszú távra. Hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Üresedés miatt kiadó házibaráti állás ,szimpatikus ,diszkrét ,kellemes méretű férfit keresnénk tapasztalattal és hellyel rendelkezőt .Fizetés természetben és azonnal .....
Sziasztok!Házibarátja lennék bi párnák.Képet kérésre küldök.
Sziasztok!
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
macis pasiként lennék házibarát...
Sziasztok. Potens ápolt pasiként párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Priv levelet várok. Köszi. Sziasztok.
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es bi házibarátot!
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Barátságos házaspár 42 feletti függetlent ffi-t keres barátkozásra.Kapcsolattartás kizárólag facebook chaten.
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Üdv! Kalandvágyó párok odaadó házibarátja, engedelmes kis szolgálja lennék. Vagy a hölgyet tenni azzá. Vagy ki tudja..
Akár heti rendszerességel. Hely ok.

Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár - Veszprém és környékén
Sziasztok! Hölgyet nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta

Nyíregyházán bevállalós vékony fiúként párral találkoznék.
Itt vagyok irjatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 23. csütörtök 09:06
Törölt felhasználó (4294812)

Üresedés miatt kiadó házibaráti állás ,szimpatikus ,diszkrét ,kellemes méretű férfit keresnénk tapasztalattal és hellyel rendelkezőt .Fizetés természetben és azonnal .....