Keresünk egy szimpatikus, sportos, 50-es párt ahol a pasi enyhén bi, vagy házibarátot Szentendrén!
Sziaszok.
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak .
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak .
Sziasztok! Kiss mérettel csatlakoznék v hölgyet keresek férjemnek üdv!
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén idősebb pár házibarátja lennék mindkét fél örömére. Bi passzív női ruci kedvelő vagyok
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok! Hölgyet nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta

Sziasztok
Veszprém megyében nő vagy pár házibarátja lennék.
Diszkrét, átlagos 37 éves férfi vagyok.
Veszprém megyében nő vagy pár házibarátja lennék.
Diszkrét, átlagos 37 éves férfi vagyok.
Sziasztok!
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.

Romai parton budapesten taliznank ma este
Üdv mindenkinek! Székesfehérvár környékén ismerkednék párokkal házas párokkal szívesen csatlakoznék harmadiknak valamint csak simán a hölgy örömére is beszállnék a pár férfi tagja nélkül
ha valaki szívesen ismerkedne és érdekli egy fiatal srác privátban keressetek meg

Ma este fogadnék egy szimpatikus párt a VII.kerületben!
Keresünk egy szimpatikus, sportos, 50-es párt ahol a pasi enyhén bi, vagy házibarátot Szentendrén!
Ma estere 165/60/26 csinos baratnom kenyeztetesere cuckoldra onmagara igenyes sportos szortelen jokepu Pasit keresunk. Hely van. Nyiregyhaza. Fenykepes adatlap tel elerhetoseg alapfeltetel. Udv
Almodozok kamuk kimeljenek
Almodozok kamuk kimeljenek
Én egy frissen elvált (napokban) 37 éves 177 cm 79 -os pasi vagyok. Inkább sportos alkat. 15-évig hűséges voltam a nejemhez. Előtte volt pasi is meg csaj is az ágyamban. Most hogy szingli lettem ismét, keresek egy párt. Ha lehet egymást szerető párt, hogy engem csak használhassanak érzelmek nélkül, hisz nekem is csak a testiségre van igényem..Max barátság!!!!.. Win-Win alapon.
Higiénia/diszkréció/egészség adott és elvárt alapon....
Ha kell adok Arcos fotót.
Örülnék, ha megismerkedhetnénk, még ha nem lesz belőle szex, max egy jó beszélgetés.
Higiénia/diszkréció/egészség adott és elvárt alapon....
Ha kell adok Arcos fotót.
Örülnék, ha megismerkedhetnénk, még ha nem lesz belőle szex, max egy jó beszélgetés.
Sziasztok. Péntektől vasárnap estig Bükfürdőn pihenünk. Keresnék egy jóképű kedves és türelmes férfit 42-52 év között akinek lenne kedve megmasszírozni a páromat. Nem kell 6 oklevél csak legyél gyengéd és türelmes. Ne akarj sietni és kapkodni. Meglepetés lennél a feleségemnek. Hely kellene. Mi egy átlagos pár vagyunk nagyon csinos hölgytaggal. De akár el is csábíthatnád a szaunában. Tegyük izgalmasabbá a hétvégénket.
Fejèrböl pár?
Beleélvezős játékokat kedvelő hölgyet/párt keresek kellemes időtöltésre.
sziasztok!
Kedves párral ismerkednék hosszútávra. bp-n,
Kedves párral ismerkednék hosszútávra. bp-n,
Vastag farokkal,Bp-i hölgy házibarátja lennék
Szegedi pár házibarátja lennék