Budapesti 60 as ápolt nem független pasi,házi barátnak elszegődne a hölgy örömére,kor nem számít,légy ápolt diszkrét,képem van bent.
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok! Budapest, Pest környéki párral ismerkednék... Fotó az adatlapon.. Akinek szimpatikus lennék, keressen üzenetben...
Sziasztok!
Ma délután, este keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.(Bp.)
Ma délután, este keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.(Bp.)
Sziasztok szép napot. Bp pasiként párhoz csatlakoznék. Akár mai nap is jó. Ha nincs hol, nálam az is megoldható.
Nyíregyházán párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.
sziasztok! 34éves debreceni feleség vagyok lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!

Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Csongrád megyében, hellyel rendelkező férfiként keresem a nyitott párokat!
Sziasztok!
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.
Sziasztok !! Házibarát lennék, normális párhoz csatlakoznék mindenki örömére / vagy csak hölgyet keresek !!!!!!! Képet nem küldök !!! Csak privátban válaszolok !! Anyagiaktól mentesen csak !!! És nem fogok több száz km-t utazni egy szexért !!! Hosszútávra keresek !!! Üdv ........olvass adatlapot !! Hasznos !
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok
Keresünk egy szimpatikus, sportos, 50-es párt ahol a pasi enyhén bi, vagy házibarátot! Szentendrén lakunk...
Nagykanizsa vagy környéki pár házibarátja lennék 100% diszkrécióval! Ha igény volna rám, privátban jelentkezzetek!

Sziasztok! Biszex házibarátot keresünk, aki rendszeresen meglátogatna minket!
Keresünk egy szimpatikus, sportos, 50-es párt ahol a pasi enyhén bi, vagy házibarátot Szentendrén!
Sziaszok.
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak .
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak .
Sziasztok! Kiss mérettel csatlakoznék v hölgyet keresek férjemnek üdv!
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén idősebb pár házibarátja lennék mindkét fél örömére. Bi passzív női ruci kedvelő vagyok