Kár, hogy pesti vagy.
(Ez egy válasz adam.o üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 14:12

Sziasztok. Hosszú távra házibarát lennék
Közös programok is. 40es 190/90 19/6 potens, intelligens pasi vagyok

Sziasztok! Partnert / Partnereket keresek minden jóra Komárom-Tatabánya környékén!
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Egy nő "Ajkán" én is szívesen lennék csatlakozóóó
D
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 21:29

Törölt felhasználó (4305232)

Ajkán szívesen csatlakoznék párhoz minden jóra!
Ajkán szívesen csatlakoznék párhoz minden jóra!
Budapesten esetleg vonzás körzetében,házi barátnak elszegődnék a hölgy örömére,60-as ápolt nem független pasi vagyok,van bent képem,esetleg ha megfelelnék,kor alkat nem számít,légy diszkrét,várom a keresésedet.
Keresünk házibarátott ak szeretí a telt értt nöket üzi
Dunaújvárosi sportos pasi hölgyet, párt fogadna minden jóra....
Sziasztok. Hosszú távra házibarát lennék
Közös programok is. 40es 190/90 19/6 potens, intelligens pasi vagyok

54 éves pár keres egy normális megbizható házibarátot hosszú távra!
Fejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Fejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Sziasztok
Hétköznap, napközben, lehetőleg délelőtti időpontban keresek partnert, partnereket titkos kalandokra. Egy hoszabb távú kapcsolat ideális lenne. Elsősorban hölgyet, vagy párt keresek a közelemből. Párokkal akár mindenki örömére, akár hetero alapon, csak megbeszélés kérdése. Hely és maximális diszkréció fontos.
Hétköznap, napközben, lehetőleg délelőtti időpontban keresek partnert, partnereket titkos kalandokra. Egy hoszabb távú kapcsolat ideális lenne. Elsősorban hölgyet, vagy párt keresek a közelemből. Párokkal akár mindenki örömére, akár hetero alapon, csak megbeszélés kérdése. Hely és maximális diszkréció fontos.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Nagykanizsa vagy környéki párt keresek! Írjatok bátran!

Kecskeméten valaki?
Sziasztok!
Ma délután, este keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket.
Hely van.(Bp.)
Ma délután, este keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket.
Hely van.(Bp.)
Sziasztok párral ismerkednék határozott, intelligens , magáradó 33 éves Győri srác vagyok.
Komoly határozott , szenvedélyes párok levelét várom , akik szeretik a creampies, cuckold, hármas szexet ha magatokra ismertetek írjatok, de csak komolyan !!!
Komoly határozott , szenvedélyes párok levelét várom , akik szeretik a creampies, cuckold, hármas szexet ha magatokra ismertetek írjatok, de csak komolyan !!!
Keresünk egy szimpatikus, sportos, 50-es párt ahol a pasi enyhén bi, vagy házibarátot! Szentendrén lakunk...
Sziasztok!
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.
sziasztok! 34éves debreceni feleség vagyok lányt keresek lányos játékokra hosszu távra helyünk van!

Sziasztok! Duci párt, nőt keresek a hölgy ha spriccel előny Csók ui: csak én keresek ff tagunk.