Sziasztok!
Szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében egész hétvégén.
Szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében egész hétvégén.
sziasztok! 34éves debrebceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van pártól se zárkótunk el!

Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok! Fejér megyei párt keresek!
Attila
Attila
Sziasztok!
Idősebb párral ismerkednék. Telt alkat, természetes intim nem akadály
Utazni tudok...
Idősebb párral ismerkednék. Telt alkat, természetes intim nem akadály

Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

érdekelne egy titkos orál haver? szopnék ...
Szentendrén lakunk, egy sportos, bi, 50-es házibarátot keresünk, vagy szívesen megismerkednénk egy párral!!!
(csak fotóval!)
Szeretünk nudizni....
(csak fotóval!)
Szeretünk nudizni....
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén randiznék alkalmi illetve tartós szexkapcsolat céljából. Ápolt, sportos (184/81) pasi vagyok. Helyem aug. 14-aug 21. között van. Maximális diszkrécióval!!
Sziasztok ,. . hetero párként egyedülálló fiatalabb . férfi társaságát keressük nem egy estére .. hely van ..Többi az adatlapunkon.
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziaszok.
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak (.írás és olvasás elvárt .)
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak (.írás és olvasás elvárt .)
Sziasztok!
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén randiznék alkalmi illetve tartós szexkapcsolat céljából. Ápolt, sportos (184/81) pasi vagyok. Helyem aug. 14-aug 21. között van. Maximális diszkrécióval!!
sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Csaó! Tata- bánya. Hosszútávra felajánlkozom.

Szép estét, Bp pasiként párhoz csatlakoznék. Ma és holnap estém szabad, és nálam is találkozhatunk ha nektek nem lenne hely
Sziasztok. Lassan vége a nyárnak, Szeretnénk még hétvégén jól érezni magunkat. Ehhez keresnénk egy kedves türelmes férfi társaságát. Napközben megismerhetnénk este pedig kiismerhetnénk egymást. Borozgatás , erotikus társasozás vagy masszázs szauna. De igazából minden izgalmas dolgot megfontolunk.
Házibarátot keresünk mindkettőnk örömére....levelet várunk!
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !