Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Utazás nem gond !

Krk sziget kornyeken parok? Szerdan vagy csutortokon orommel sexelnnek par mellett hajon......
Üdv, Zsolt vagyok, szívesen be szállnék hozzátok!
(Ez egy válasz steven.84 üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ziasztok.
Ma este,éjszaka Orosháza környékén van ráérő hölgy vagy pár esetleg?
Ma este,éjszaka Orosháza környékén van ráérő hölgy vagy pár esetleg?
Sziasztok! 24-5 eves fiatalal srac vagyok! Keresem az erett "anyukas" korosztalyt! Rolam erdemes tudni: 184 cm magas, 85kg, 16-7 cm es atlagos intim meret! Utazni tudok, Pest megoldhato. Hetero alapon csatlakoznek.
Termeszetesen kepet cserelhetunk. Udv
Termeszetesen kepet cserelhetunk. Udv
Sziaszok.
Fiatalabb férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak (.írás és olvasás elvárt . és nem árt ha figyelembe is veszed )
Fiatalabb férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak (.írás és olvasás elvárt . és nem árt ha figyelembe is veszed )
Házibarát kettónk örömére mai kezdéssel?

Sziasztok!
Budapest és környéki pár házibarátja lennék hosszabb távra!
Pesten hely is van de szívesen megyek.
Budapest és környéki pár házibarátja lennék hosszabb távra!
Pesten hely is van de szívesen megyek.
Szentendrén lakunk, egy sportos, bi, 50-es házibarátot keresünk, vagy szívesen megismerkednénk egy párral!!!
(csak fotóval!)
Szeretünk nudizni....
(csak fotóval!)
Szeretünk nudizni....
Sziasztok!
40-50-es házaspárral ismerkednék.. Minden lényeges, információ rólam megtalálható az adatlapomon a fotóimmal egyetemben.
40-50-es házaspárral ismerkednék.. Minden lényeges, információ rólam megtalálható az adatlapomon a fotóimmal egyetemben.
Sziasztok
Fiatal kigyurt kifejezetten nagy vastag farkú sracot keresek feleségem kényeztetésére.
Kép nélkül ne írjatok.
Fiatal kigyurt kifejezetten nagy vastag farkú sracot keresek feleségem kényeztetésére.
Kép nélkül ne írjatok.
Házibarát kettónk örömére mai kezdéssel?

Szia!
Fèfit keressünk a feleség örömère.
Fèfit keressünk a feleség örömère.
Sziasztok! 24 éves hetero srác keres hölgyget, párt. Normális, igényes diszkrét, borotvált vagyok. Fejérmegye Székesfehérvár 100km-es vonzáskörzetében.
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van pártól se zárkózunk el!
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
...fotók az oldalunkon
Szentendrén lakunk, egy sportos, bi, 50-es házibarátot keresünk, vagy szívesen megismerkednénk egy párral!!!
(csak fotóval!)
Szeretünk nudizni....
(csak fotóval!)
Szeretünk nudizni....
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Jó megjelenésű, ápolt,31 igényes férfiként szívesen találkoznék ma este egy kedves Párral. Többesben tapasztalt, nyitott gondolkodású és vállalkozó szellemű vagyok. Szívesen utazom, helyem a Dél-Dunántúlon van.
Lehet szó akár közös wellnessről, szaunáról is.
Jó megjelenésű, ápolt,31 igényes férfiként szívesen találkoznék ma este egy kedves Párral. Többesben tapasztalt, nyitott gondolkodású és vállalkozó szellemű vagyok. Szívesen utazom, helyem a Dél-Dunántúlon van.
Lehet szó akár közös wellnessről, szaunáról is.