Sziasztok!
Budapest és környékén párral ismerkednék!
Tartós hosszú távú hazibarati kapcsolat!
Budapest és környékén párral ismerkednék!
Tartós hosszú távú hazibarati kapcsolat!
Keresünk holnap estére,egy jóképű, 35-45 közötti pasit,aki beszállna hozzánk harmadiknak.
Utazni tudunk,de nem a világ végére.
Arc,és testképet kérünk e-mail-ben,ha tetszel nekünk,csak akkor válaszolunk.
Csak akkor írj,ha ezeket a feltételeket így elfogadod,és ráérsz holnap este,éjjel.
Diszkréció,higiénia elvárt.
Redstage2005@gmail.com
Utazni tudunk,de nem a világ végére.
Arc,és testképet kérünk e-mail-ben,ha tetszel nekünk,csak akkor válaszolunk.
Csak akkor írj,ha ezeket a feltételeket így elfogadod,és ráérsz holnap este,éjjel.
Diszkréció,higiénia elvárt.
Redstage2005@gmail.com
Idöseb szörös puncit nyalnék
Ma estere keresunk nagymertu potens pasit vagy párt Nyiregyhazan ill kornyeken
Igenyes pár vagyunk.
Helyunk van
Igenyes pár vagyunk.
Helyunk van
Sziasztok!
40-50-es házaspárral ismerkednék. Minden lényeges információ rólam megtalálható az adatlapomon a fotóimmal egyetemben.
40-50-es házaspárral ismerkednék. Minden lényeges információ rólam megtalálható az adatlapomon a fotóimmal egyetemben.
Székesfehérvár és környékén csatlakoznék párhoz, hölgyhöz házibarátnak
....
....
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Házibarát kerestetik!

Sziaszok.
Fiatalabb férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak (.írás és olvasás elvárt . és nem árt ha figyelembe is veszed )
Fiatalabb férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak (.írás és olvasás elvárt . és nem árt ha figyelembe is veszed )
40 feletti vékony logó cicis hölgynek lennék a házibarátja
Sziasztok. Értelmes fiatal férfit heterol férfit keresünk női tagunk kölcsönös kényeztetésére csak Pest megyéből..részletek az adatlapunkon.utazás elvárt.
Jól tejelő extra potens 41 éves sportos férfi házibarát lenne ,privi.....

Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Székesfehérvár és környékén csatlakoznék párhoz, hölgyhöz házibarátnak....
Egy kellemes párral szívesen ismerkednék, maximális diszkréció mellett, kellemes hármasban eltöltött élményekre, vagy a hölgy élményére, amolyan házibarát szerepre. Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része.
Popsim szeretném felavatni, ehhez keresek párt, hölgyet, pasit. tapasztalatom nincs, de a kíváncsiság nagyon hajt. Esetleg csatlakoznék párhoz mindkét fél örömére. Méretem 20/6. Pénteki nap lenne a legjobb, reggel, délelőtt. Pest északi részén, Nógrád megyéig keresek. Elképzelésed kérlek írd le. Puszi
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Házibarátnak jelentkezem! Fotóim videóm van fent.Diszkréció adott..Macis alkatú vastag farkú ffi vagyok.Írjatok priviben.
Házibarárot keresünk. Mi 30as pár vagyunk mindkét félről bisex.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
MA estere keresunk nagymertu potens pasit Nyiregyhazan.
Igenyes pár vagyunk.
Igenyes pár vagyunk.
40-50es párhoz csatlakoznék Vas megyében,38éves vagyok 20/6 a méretem