Szegeden és környékén lennek pár házibarátja
Duci-vékony, fiatal-idős.... Írjatok és ismerkedjünk meg

Duci-vékony, fiatal-idős.... Írjatok és ismerkedjünk meg

Sziasztok . . Pár vagyunk és maximum 30 év közeli fiatal potens férfi táraságát keressük pest megyéből .többi elvárás az adatlapon.,
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok! Szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn vagy 50km körzetben. Utazni tudok. Sziasztok!
Sziasztok keresünk az oldalunkon leírtak szerint fiatalabb férfit , aki csatlakozna feleség kényeztetéshez
Sziasztok!
Budapest és környékén párral ismerkednék!
Tartós hosszú távú hazibarati kapcsolat!
Budapest és környékén párral ismerkednék!
Tartós hosszú távú hazibarati kapcsolat!
Keresünk holnap estére,egy jóképű, 35-45 közötti pasit,aki beszállna hozzánk harmadiknak.
Utazni tudunk,de nem a világ végére.
Arc,és testképet kérünk e-mail-ben,ha tetszel nekünk,csak akkor válaszolunk.
Csak akkor írj,ha ezeket a feltételeket így elfogadod,és ráérsz holnap este,éjjel.
Diszkréció,higiénia elvárt.
Redstage2005@gmail.com
Utazni tudunk,de nem a világ végére.
Arc,és testképet kérünk e-mail-ben,ha tetszel nekünk,csak akkor válaszolunk.
Csak akkor írj,ha ezeket a feltételeket így elfogadod,és ráérsz holnap este,éjjel.
Diszkréció,higiénia elvárt.
Redstage2005@gmail.com
Idöseb szörös puncit nyalnék
Ma estere keresunk nagymertu potens pasit vagy párt Nyiregyhazan ill kornyeken
Igenyes pár vagyunk.
Helyunk van
Igenyes pár vagyunk.
Helyunk van
Sziasztok!
40-50-es házaspárral ismerkednék. Minden lényeges információ rólam megtalálható az adatlapomon a fotóimmal egyetemben.
40-50-es házaspárral ismerkednék. Minden lényeges információ rólam megtalálható az adatlapomon a fotóimmal egyetemben.
Székesfehérvár és környékén csatlakoznék párhoz, hölgyhöz házibarátnak
....
....
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Házibarát kerestetik!

Sziaszok.
Fiatalabb férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak (.írás és olvasás elvárt . és nem árt ha figyelembe is veszed )
Fiatalabb férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak (.írás és olvasás elvárt . és nem árt ha figyelembe is veszed )
40 feletti vékony logó cicis hölgynek lennék a házibarátja
Sziasztok. Értelmes fiatal férfit heterol férfit keresünk női tagunk kölcsönös kényeztetésére csak Pest megyéből..részletek az adatlapunkon.utazás elvárt.
Jól tejelő extra potens 41 éves sportos férfi házibarát lenne ,privi.....

Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
Székesfehérvár és környékén csatlakoznék párhoz, hölgyhöz házibarátnak....
Egy kellemes párral szívesen ismerkednék, maximális diszkréció mellett, kellemes hármasban eltöltött élményekre, vagy a hölgy élményére, amolyan házibarát szerepre. Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része.